27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

First Austria FA-5583-5

Incalzeste-ti locuinta cu ajutorul unui calorifer electric practic si eficient. O alternativa interesanta ar putea fi caloriferul electric First Austria FA-5583-5 despre care vom discuta mai multe detalii in cele ce urmeaza.

First Austria FA-5583-5 are o putere de 2400 W si este prevazut cu trei trepte de putere si 11 elementi. Este recomandat pentru incaperi cu suprafete de 10.20 mp.

Dispune de termostat reglabil care iti permite setarea nivelului de temperatura dorit, iar in momentul in care temperatura camerei va scadea sub nivelul respectiv, aparatului isi va incepe in mod automat activitatea. In acest mod, vei reusi sa obtii si economii cu energia electrica.

Rotile din dotare vor face mai facila deplasarea aparatului dintr-o camera in alta.

Este un aparat sigur fiind dotat cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sustin ca acest ajutor le-a fost mereu la indemana in sezonul rece si intr-adevar si-a facut treaba cum promite. Sunt multumiti de modul in care reuseste sa incalzeasca incaperea unde este amplasat si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

First Austria FA-5583-5 este un calorifer foarte practic, pe care te poti baza intotdeauna in sezonul rece. Incalzeste destul de repede incaperea si poate fi mutat foarte usor si in alte camere. Pentru a consulta si o oferta de pret actualizata, te invitam sa intri aici.

9.1

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

8.7/10

Design

8.5/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare
  • 3 trepte de incalzire

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *