24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

First Austria FA-5587-3

Alege sa iti incalzesti locuinta cu aparatul potrivit. Chiar si in incaperile racoroase, caloriferul electric First Austria FA-5587-3 face fata cu brio. Te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a te convinge daca produsul in discutie este si pe placul tau!

First Austria FA-5587-3 are o putere de 2400 W si 11 elementi, fiind recomandat pentru incaperi cu suprafete de pana la 10-20 mp. Dispune de trei trepte de putere, pe care le vei ajusta in functie de preferinte.

Este prevazut cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii, drept pentru care nu vei avea de ce sa te ingrijorezi referitor la siguranta casei tale.

O functie interesanta la acest calorifer este timer-ul care iti permite programarea activitatii aparatului, pe intervale orare.

In plus, datorita rotilor din dotare, poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt de parere ca este un calorifer foarte practic in orice locuinta, atat la casa, cat si la bloc. Perosnal, sustin ca s-au descurcat foarte bine cu el si considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Caloriferul First Austria FA-5587-3 reprezinta o alternativa foarte buna cu ajutorul caruia vei putea incalzi o anumita incapere in timp util. In plus, vine la pachet cu o reducere de pret destul de buna aici.

9.2

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

8.7/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • timer
  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *