15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Frigider minibar Star-Light MBM-45AP

Frigiderul minibar Star-Light MBM-45AP este special conceput pentru a fi folosit in spatii reduse, dar si in camerele de odihna, datorita nivelului foarte scazut de zgomot. Se poate utiliza atat in camere de hotel pentru clienti, cat si in camin studentesti sau chiar intr-o garsoniera, fiind ideal pentru a mentine la rece orice aliment sau bautura.

Star-Light MBM-45AP are dimensiuni reduse insa in ciuda acestui aspect, dispune de o capacitate de depozitare generoasa, avand chiar si un mini congelator in care puteti pastra alimentele pentru o perioada mai indelungata de timp.

Rafturile sunt metalice, asigurand o durabilitate sporita in timp iar design-ul este unul simplist, frigiderul curatandu-se foarte usor.

Pareri de la clienti

Clientii catalogheaza frigiderul Star-Light MBM-45AP ca fiind mic si foarte silentios, dar foarte rezistent si pus pe treaba. Acestia sunt multumiti de achizitia facuta si de modul in care acesta se comporta in conditii de canicula pe timp de vara.

Concluzii autor

Suntem de parere ca daca ai nevoie de un frigider mic, pe o perioada scurta de timp sau pentru camere de hotel, camine studentesti si alte intrebuintari, Star-Light MBM-45AP este tot ce ai nevoie. Raportul calitate-pret este unul foarte bun, fiind cel mai ieftin din aceasta gama de frigidere mini bar.

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.6/10

Design

8.9/10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *