22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Generator curent electric Mastery Genesys

Situatiile in care ramai fara curent sunt foarte neplacute, mai atunci cand ai alte activitati de facut prin casa sau pe langa casa sau de ce nu, doresti sa ai curent electric in excursie sau pe santier. Cu noul generator de curent electric Mastery Genesys acum poti sa scapi de aceste griji oriunde te-ai afla, pentru un timp de pana la 7 ore.

Datorita rezervorului de benzina de pana la 15 l si a motorului de 3000W, curentul electric iti va fi mereu la indemana in orice situatie, chiar daca este o pana de curent sau lucrezi prin gradina la treburile din curte.

Generatorul de curent alectric Mastery Genesys este dotat cu o protectie de suprasarcina si o siguranta de deficit de ulei, care te vor asigura ca nu vor exista surprize neplacute, putand sa va bucurati de tot confortul pe care energia electrica vi-l ofera.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de acest generator de curent electric Mastery Genesys, dar si de serviciile magazinului online, laudand totodata livrarea rapida si raportul calitate-pret foarte avantajos. Acestia declara ca un generator de curent electric este un must have in orice casa, daca locuiesti la curte.

Concluzii autor

Personal consider ca Mastery Genesys este un generator de curent electric foarte util la casa omului iar pretul este unul foarte bun, avand in vedere scopul pentru care a fost proiectat si realizat. Puteti sa va bucurati de oferta si sa il achizitionati la un pret foarte bun,

9.1

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Autonomie 7 ore
  • Rezervor 15l
  • Regulator automat de tensiune
  • Protectie suprasarcina si deficit de ulei

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *