27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Ghiozdan Doctorita Plusica

Mai exista vreo mamica sau tatic de fetita care sa nu o cunoasca pe Doctorita Plusica? Ar fi cam greu de crezut sau cazuri exceptionale, insa cert este ca majoritatea fetitelor sunt indragostite de acest personaj, iar tu, in calitate de parinte, ai putea sa ii faci o surpriza chiar draguta: sa ii achizitionezi un ghiozdan cu Doctorita Plusica! 😍

Acest model de ghiozdan este potrivit pentru prescolari. Cu atat mai mult cand cea mica nu este tocmai incantata sa mearga la gradinita, ar trebui sa o stimulezi intr-un fel pentru a o convinge.

Este prevazut cu un compartiment pentru depozitare si doua buzunare laterale. Deschiderea se realizeaza pe baza fermoarului.

Dimensiunile acestuia sunt de 7 cm lungime, 26 cm latime si 32 cm adancime.

Pareri de la clienti

Parintii au fost foarte incantati de produsul primit, iar de copii nici nu se mai pune problema. Susitn ca este foarte frumos colorat, iar Plusica este in forma 3D. Materialele din care este realizat ghiozdanul sunt de calitate, iar acesta este foarte incapator. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Ghiozdanul Doctorita Plusica ar putea fi o alegere foarte buna pentru fetita ta, ideal pentru a merge la gradinita. Atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere calitativ, ghiozdanul a fost foarte apreciat de clienti. In plus, aici gasesti produsul la un pret foarte bun.

9.3

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • design placut
  • materiale de calitate

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *