27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Gorenje SMK 150 B

Alege rasnita cea mai potrivita nevoilor tale pentru a fi pe deplin multumit. Noi iti prezentam in continuare, un alt model de rasnita foarte interesant si anume Gorenje SMK 150 B. De ce spunem ca este interesant? Fiindca este prevazut cu cateva elemente practice, despre care vom discuta in continuare.

Gorenje SMK 150 B inregistreaza o putere de 150 W si o capacitate de 40 g. Intr-adevar, capacitatea nu este una prea mare, insa poate fi mai mult decat suficienta pentru anumiti utilizatori. Prezinta si functia Pulse ce are rolul de a intensifica activitatea aparatului, pentru cele mai bune si mai rapide rezultate.

Temporizatorul iti va sa programezi activitatea aparatului, ceea ce ii confera un plus de flexibilitate.

Sigur ca nu lipseste nici sistemul de stocare al cablului, ce devine foarte eficient indeosebi in bucatarii unde spatiul reprezinta o problema.

Carcasa este realizata din plastic, iar lamele din inox.

Dimensiunile rasnitei sunt de 8.5 x 21.5 x 10.5 cm.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de rasnita Gorenje SMK 150 B si sustin ca isi face treaba foarte bine si nu au avut ce sa ii reproseze pana in acest moment. Totodata, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii autor

Sunt de parere ca rasnita Gorenje SMK 150 B este un model foarte practic si eficient care isi face treaba in parametrii optimi. Dispune de o serie de functii si sisteme foarte eficiente care iti vor oferi un plus de confort. Intra aici pentru a consulta si o oferta de pret foarte buna.

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • temporizator
  • sistem de depozitare cablu
  • functie fulse

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *