14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Heinner GCS45M

Motofierastraul Heinner GCS45M este o drujba ideala pentru activitati precum taierea lemnelor de foc, intretinerea si toaletarea copacilor, fiind foarte usor de manevrat si foarte eficienta in astfel de tipuri de activitati.

Drujba Heinner GCS45M este prevazuta cu frana de lant, ce reduce riscul de recul si cu un filtru de aer ce asigura o durata de viata crescuta a motorului.

Puterea de rotatie maxima este de 10000 rpm, pasul lantului este de 0.325 cm iar capacitatea rezervorului de ulei de 280ml.

Heinner GCS45M dispune de o tehnologie Easy Start, ce favorizeaza pornirea mult mai rapida a motofierastraului.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat aceasta drujba se declara super incantati de alegerea facuta, precum si de raportul calitate-pret de care afirma ca este unul excelent. Acestia spun despre Heinner GCS45M este un motofierastrau fiabil, care face fata tuturor provocarilor si cu ajutorul caruia puteti sa taiati orice tip de lemn doriti.

Concluzii autor

Consider ca este o unealta ideala pe tot parcursul anului, fiind gata de lucru in orice moment doriti sa taiati copaci sau sa ii toaletati. Raportul calitate-pret este unul excelent iar clientii sunt cei mai multumiti, dovada fiind numarul mare care au achizitionat-o.

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.6/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport Calitate-pret
  • Fiabilitate ridicata
  • Consum redus
  • Putere mare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *