Aspirator fara sac Heinner HVC-V800PP-V2, 800 W, 2 L, Filtru Hepa, Filtrare Ciclonica, Tija telescopica din metal, Mov/Argintiu

Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Crazy Days la eMAG!

 

Review Heinner HVC-V800PP-V2

Heinner HVC-V800PP-V2 este un aspirator fara sac foarte interesant care vine la pachet cu o serie de functii eficiente. Din punctul meu de vedere, imbina perfect utilul cu placutul, iar rezultatul este unul pe masura asteptarilor. Insa, te invitam in continuare sa afli mai multe detalii si pareri despre produs si sa descoperi daca este ceea ce cauti.

In primul rand, ne atrage atentia in mod placut prin design-ul sau deosebit, avand o carcasa de culoare argintie in combinatie cu mov. Sigur acesta este un lucru destul de subiectiv si, evident, partea functionala este cea mai importanta.

Aspiratorul Heinner HVC-V800PP-V2 este prevazut cu o putere de aspirare de 160 W si o capacitate de colectare suficient de mare, de 2 litri. Faptul ca nu detine sac este un avantaj, pentru ca recipientul care inlocuieste sacul este foarte simplu de detasat si de curatat. Practic, va trebui sa arunci murdaria din el direct la cosul de gunoi, dupa care il poti atasa la loc. In plus, nici nu va atrage costuri ulterioare precum in cazul sacilor de unica folosinta.

Acest model inregistreaza performante ridicate cu un consum mic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A inregistrand o putere 800 W. In acest fel, vei simti o scadere considerabila a consumului energetic.

Este echipat cu un filtru de inalta calitate – HEPA – care va capta eficient impuritatile din aer, eliberand un aer mult mai curat, protejandu-ti, astfel, sanatatea.

Printre accesoriile din dotare se numara accesoriul pentru spatii inguste pe care il poti folosi pentru curatarea tuturor colturilor camerei, in setare, in spatiile inguste dintre piesele de mobilieir, pentru curatarea tesaturilor, rafturilor si ferestrelor, peria pentru canapele eficienta in curatarea paturilor, canapelelor si asa mai departe si, desigur, peria pentru podele pe care o vei folosi cu peria extinsa pe covoare si cu peria inchisa pe suprafata podelelor.

Lungimea cablului de alimentare este de 4.5 m, iar nivelul de zgomot produs pe cea mai puternica treapta de putere este de 79 dB, un  nivel rezonabil pentru un aspirator.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de acest aspirator si declara ca isi face treaba foarte bine. De asemenea, acestia sustin ca aspira eficient, nu este galagios si este foarte usor de manevrat. Accesoriile din  dotare sunt extrem de eficiente putand aspira chiar si zonele foarte greu accesibile. In ansamblu, sunt incantati de alegerea facuta si apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Heinner HVC-V800PP-V2 este un aspirator foarte bun, despre care as putea spune ca isi face intr-adevar treaba in parametrii optimi. Este usor de manevrat si dispune de toate accesoriile care sa iti asigure o curatare eficienta indiferent de locul sau materialul aspirat. Clientii confirma ca este un produs bun, iar aici puteti consulta oferta de pret.

Pareri pe scurt: Heinner HVC-V800PP-V2

7.8

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Design

9.8/10

Functii

0.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Consum energetic mic
  • Fara sac
  • Capacitate de colectare de 2 litri
  • Filtru HEPA

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.