27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Heinner VDE001

Heinner VDE001 este un fierastrau electric cu un motor puternic, de 1800 W si o lama de 40cm pentru taieri precise, fiind utilizat in mod uzual pentru lucrari de tip hobby de taiere a lemnului si a copacilor.

Este o drujba pe care te poti baza, brandul Heinner fiind cunoscut pentru produsele ieftine dar de calitate pe care le produce. Diametrul maxim efectiva de taiere este de 37.5 cm, suficienta pentru orice tip de taiere iar viteza lantului are valoarea de  13.5 m/s.

In ceea ce priveste siguranta, fierastraul Heinner VDE001  este dotat cu o frana de lant ce opreste miscarea in cateva milisecunde, reducand astfel riscul de recul si de accidente nefericite.

Gratie greutatii reduse, drujba Heinner VDE001 este foarte usor de manevrat si foarte eficienta, avand posibilitatea sa va miscati rapid si sa taiati cu mult spor.

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest model de fierastrau electric cu lant Heinner VDE001, se declara incantati de achizitia facuta si declara ca scopul pentru care au cumparat-o, a fost indeplinit. Mai mult decat atat, acestia apreciaza pretul mic pe care l-au platit, cat si calitatea materialelor din care este realizata,  precum si modul in care aceasta functioneaza.

Concluzii autor

Consider ca este un fierastrau de luat in seama daca aveti de taiat copaci prin curte si gradina, de dimensiuni medii, precum si lemn pentru foc. Pretul este unul avantajos pentru client iar review-urile pozitive ale clientilor o recomanda din plin.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Putere 1800W
  • Raport calitate-pret excelent
  • Dimensiuni reduse
  • Usor de manevrat

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *