15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Home FKOS 7

Revenim cu inca un model de calorifer electric, foarte util in sezonul rece chiar si atunci cand temperaturile ajung la extreme. Este vorba despre caloriferul electric cu ulei Home FKOS 7, pe care il vom analiza in detaliu, in cadrul acestui review.

Caloriferul Home FKOS 7 are o putere de 1500 W, trei trepte de incalzire si prezinta 7 elementi. Cele trei trepte pe care le poti regla dupa bunul plac presupun o putere de 600 W, 900 W si 1500 W.

Detii controlul temperaturii din incapere prin intermediul teermostatului reglabil. Setezi temperatura dorita, iar in  momentul in care temperatura camerei va scadea sub acel nivel, aparatul va porni automat. Dupa ce temperatura a fost atinsa, acesta se va opri.

Este un aparat sigur, iar in cazul in care se va supraincalzi sau va cadea accidental, acesta se va decupla automat.

Gratie rotilor din dotare, poti muta foarte usor caloriferul dintr-o incapere in alta. Deci da, poti incalzi mai multe incaperi cu ajutorul unui singur aparat.

Dimensiunile caloriferului sutn de 12.5/24 x 60 x 38 cm (l x L x A) si cantareste 10 kg.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca acest calorifer functioneaza in parametrii optimi si pentru nevoile lor, s-a potrivit destul de bine. Sustin ca este foarte usor de mutat si au reusit sa incalzeasca mai multe dormitoare cu ajutorul sau. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este corect.


Concluzii autor

Home FKOS 7 reprezinta un alt model de calorifer foarte pracatic in orice locuinta, chiar si la camin, unde exista perioade in care apar probleme cu incalzirea sau caldura este pronita destul de tarziu cand deja frigul s-a instalat. Aici poti vizualiza si pretul la care il poti achizitiona.

Review pe scurt: Home FKOS 7

8.9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.6/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • 3 trepte de putere
  • usor de mutat
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *