27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Cuptor incorporabil HOTPOINT FI7 871 SC IX HA, electric, 73l, 8 functii, display LCD, inox
HOTPOINT FI7 871 SC IX HA este un model de cuptor foarte interesant ce beneficiaza de o serie de functii utile ce vor optimiza procesul culinar. Ar putea fi o alternativa de luat in calcul, iar din punctul meu de vedere, pretul de achizitie este unul foarte avantajos, insa inainte de toate, trebuie sa aflati cateva detalii importante.
Cuptorul HOTPOINT FI7 871 SC IX HA este prevazut cu o capacitate ultra-generoasa de 73 de litri, ceea ce permite intreprinderea oricarei activitati culinare. Este prevazut cu alimentare electrica, ceea ce presupune o coacere mai rapida si uniforma a alimentelor, dar si un plus de siguranta. Este incadrat in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+.
Controlul aparatului se realizeaza prin intermediul panoului de control amplasat in partea superioara fiind asistat de o interfata LCD, ce va oferi informatii importante referitoare la programul de coacere.
De asemenea, beneficiaza de o serie de functii moderne ce vor imbunatati procesul culinar. Printre acestea se numara grill-ul care permite prepararea bucatilor mari de carne, acestea devenind fragede la interior si crocant la exterior, dar si functia timer ce previne coacerea excesiva a alimentelor.
Functia Maxi Cooking se refera la utilizarea elementului de incalzire de pe plafon 75% si a celui inferior 25%. Totodata, functia Ready2Cook elimina necesitatea preincalzirii, evident, daca si retetele permit acest lucru. Alte functii pe care le regasim la acest cuptor mai sunt coacerea conventionala, decongelarea ce permite dezghetarea rapida a alimentelor scoase din congelator, preincazirea rapid, pizza/paine, turbo grill, aer fortat si ventilatorul turbo.
De asemenea, este prezent si sistemul de autocuratare catalitica ce transforma reziduurile in cenusa, pe care peretii laterali o vor absorbi, gratie panourilor catalitice.
Printre accesoriile din dotare se numara un gratar si doua tavi.
Dimensiunile acestuia sunt de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm (H x L x A) si cantareste 36 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest model de cuptor si sustin ca apreciaza foarte mult capacitate ultra-generoasa si modul economic de functionare. De asemenea, functiile din dotare sunt foarte eficiente, iar sistemul de autocuratare catalitica mai mult decat bine venit. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Concluzii autor

Recomand cu incredere cuptorul HOTPOINT FI7 871 SC IX HA fiindca este un produs deosebit, de inalta calitate, ce optimizeaza procesul culinar, astfel ca alimentele sunt preparate mult mai bine. Este incapator, economic si foarte eficient, oferind cele mai bune conditii pentru alimentele ce urmeaza sa fie pregatite.

Review pe scurt: HOTPOINT FI7 871 SC IX HA

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte incaptor
  • Eficienta energetica
  • Autocuratare catalitica
  • Functii eficiente

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *