24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review  iMK DZ09™

iMK DZ09™ este un baby monitor foarte util pentru orice parinti care au copii mici si, de cele mai multe ori, poate reprezenta cel mai mare ajutor. Permite monitorizarea celui mic 24/24 h, astfel ca vei reusi sa iti faci treaba fara probleme in timp ce mezinul se odihneste.

Permite supravegherea bebelusului chiar si de la o distanta de pana la 260 de metri. Aceasta distanta este calculata fara obstacole precum pereti, usi sau geamuri, insa se descurca bine atat intr-un apartament, cat si intr-o casa.

Unitatea parinte este protabila, astfel ca o vei putea lua cu tine oriunde in locuinta. Un mic inconvenient ar fi ca autonomia nu este foarte mare, in jur de doua ore.

Ii poti vorbi micutului datorita functiei Talk Back. De asemenea, aparatul dispune si de 8 cantece de leagan care ii vor calma pe cel mic. In acelasi timp, poti monitoriza si temperatura camerei pentru a sti cand este cazul sa pornesti caldura.

Night-vision este o alta functie foarte importanta si utila, ce iti permite sa ai o vizibilitate excelenta in camera micutului chiar si pe timpul noptii. Raza de actiune pe timpul noptii este de 10 metri.

Iar atunci cand doarme, poti face si economii. Aparatul va intra in standby cand nu va inregistra nicio miscare, insa indata ce micutul se va trezi sau se va foi aparatul va porni instant.

Unitatea parinte are nevoie de 4 ore pentru a se incarca complet. Dispune de baterie Litiu-Polimer de 540 mAh.

Dimensiunile aparatului sunt de 60 x 120 x 26 cm si are o greutate de 85 grame.

Pareri de la clienti

Cumparatorii au apreciat foarte mult la acest aparat calitatea imaginilor, dar si a sunetului. Sustin ca este unitatea mobila este foarte usoara, iar aparatul are o conexiune buna chiar si intr-o casa. Ceea ce ar avea de adaugat ar fi faptul ca autonomia putea fi una mai mare. In rest, considera raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

Baby monitor  iMK DZ09™ este un aparat foarte util in orice locuinta si, in mare parte, se descurca foarte bine. Atat sunetul, cat si imaginile sunt foarte bune, iar avantajul este ca vei putea supraveghea in permanenta copilul, chiar daca nu esti fizic langa el. Aici poti verifica si oferta de pret actuala.

Review pe scurt: iMK DZ09

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

8.7/10

Design

9.0/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Imagini clare si sunet bun
  • Functia Talk Back
  • Monitorizare temperatura
  • Night-vision

Argumente CONTRA

  • Autonomia unitatii parinte putea fi mai mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *