23 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Imprimanta 3D UP Box

Imprimanta 3D UP BOX este vedeta seriei UP, cei de la TierTime reusind sa conceapa un produs foarte bun in domeniul printarii 3D, cu o suprafata generoasa de printare de 255x205x205mm. Destinat pentru  birouri, studiouri, ateliere de lucru, printerul 3D Up Box este prima alegere atunci cand vine vorba de printere 3D profesionale de tip desktop.

UP BOX are o viteza de lucru superioara cu pana la 30% fata de modelul Up Plus 2, vine echipata cu un sistem integrat de nivelare, filtru HEPA de filtrare a aerului si o bara cu lumina led. Rezolutia de printare este superioara multor modele de printere 3D aflate pe piata, fiind comparabila cu cea a imprimantelor industriale, grosimea stratului printat fiind de 100 microni.

Un punct forte al acestui printer il reprezinta calibrarea total automata a platformei, acest aspect oferind o experienta de printare 3D deosebita pentru utilizator, nefiind nevoie de interventia acestuia in ceea ce priveste calibrarea imprimantei.

Up Box are o tehnologie de printare de tip FDM, adica modelare prin extrudare termoplastica (depunere de material topit strat cu strat) si foloseste materiale din ABS/PLA, ce se pot gasi la role de 1kg la acelasi magazin online unde este disponibila imprimanta, precum si la distribuitorul oficial in Romania.

Software-ul Up este usor de folosit chiar si de catre incepatori, avand o interfata intuitiva. Nivelul de zgomot este redus avand in vedere ca vorbim de un printer 3D, avand valoarea de doar 51dB.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat acest printer 3D sunt incantati de modul in care aceasta printeaza si de rezultatul final, adica modelele obtinute. Desi poate parea un pret mare, acesta este foarte bun avand in vedere ca vorbim de o imprimanta 3D profesionala, conceputa pentru avansatii in acest domeniu.

Concluzii autor

Up Box este o imprimanta 3D construita special pentru ateliere de lucru, birouri dar poate fi folosita cu succes si de catre incepatori.

De retinut faptul ca a aparut modelul nou de printer, UP BOX+, ce ofera conexiune Wifi si poate fi controlata chiar si de pe telefonul mobil, folosindu-va de software-ul UP STUDIO, special conceput de catre producator.

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.2/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Calibrare automata
  • Rezolutie 100microni
  • Materiale print ABS/PLA

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *