Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Crazy Days la eMAG!

 

Review Kring Endless Summer

Kring Endless Summer este aparatul potrivit pentru incalzirea unei terase, atunci cand temperaturile nu sunt tocmai prietenoase pentru a petrece prea mult timp pe terasa. Te invitam sa afli in continuare toate detaliile necesare si sa te convingi daca este produsul potrivit.

Masa cu incalzire Kring Endless Summer a fost conceputa pentru crearea unui ambient cald si confortabil pentru spatiile exterioare. Aici ne referim atat la spatiile de fumat al cafenelelor, barurilor, restaurantelor sau chiar in propria gradina ori terasa.

Ideea este ca acest sistem incalzeste intai picioarele si ulterior restul corpului, iar gratie sistemului de ventilare reuseste sa incalzeasca destul de bine si spatiul din imprejur.

Este prietenoasa cu mediul si foarte economica, fara emisii de carbon.

In plus, vine la pachet cu un design placut, iar pentru ca este atat masa, cat si aparat de incalzit, vei reusi sa economisesti si spatiu.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca este o masa foarte practica, mai ales pentru fumatori, de aceea o recomanda. Considera a fi o investitie foarte buna si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

Kring Endless Summer este o masa cu incalzire ideala pentru terasa atat pentru uz casnic, cat si pentru un restaurant. Din punctul meu de vedere, este un produs foarte interesant, iar aici poti verifica oferta propusa.

7.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.8/10

Design

9.0/10

Functii

0.0/10

Argumente PRO

  • economica
  • incalzire eficienta
  • design placut

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.