15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Magitec 9114-13

Magitec 9114-13 reprezinta o alta alternativa eficienta cu ajutorul careia vei reusi sa iti incalzesti rapid si eficient locuinta. Fiindca este important sa cunosti potentialul fiecarui produs, trebuie sa afli toate detaliile necesare inainte de a lua orice decizie de cumparare.

Caloriferul electric Magitec 9114-13 are o putere de 2500 W si 13 elementi. Prezinta doua trepte de putere pe care le vei regla in functie de preferinte.

Ofera siguranta in utilizare, fiind prevazut cu opri automata in cazul supraincalzirii.

Termostatul reglabil permite stabilirea nivelului optim al temperaturii, iar cand temperatura din camera va scadea sub nivelul respectiv, aparatul va porni automat. In acest mod, poti obtine economii cu energia electrica.

Fiind prevazut cu roti, il poti muta foarte usor dintr-o camera in alta.

Pareri de la clienti

Clientii sunt incantati de alegerea facuta si declara ca isi fac treaba foarte bine cu acest calorifer. Au mai declarat ca incaperea unde este amplasat se incalzeste destul de repede, chiar si pe timp de iarna. Considera raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

Magitec 9114-13 este un calorifer electric eficient la care poti apela atat ca sursa principala de incalzire, dar si ca sursa secundara, fiind potrivit chiar si in sezonul rece. Aici poti fi la curent si cu oferta de pret actuala.

8.8

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.4/10

Design

8.6/10

Argumente PRO

  • siguranta in utilizare
  • usor de transportat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *