24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Eurogold Professional Biege 06

O masa de calcat potrivita iti poate usura intreg procesul de calcat al hainelor, lenjeriilor sau chiar a perdelelor. Nu toate mesele de calcat sunt confortabile indeosebi atunci cand vine vorba despre netezirea cutelor unui cearceaf, a perdelelor sau draperiilor, asa ca depinde de tine ce iti doresti de la un astfel de produs. In acest context, dorim sa va vorbim despre masa de calcat Eurogold Professional Biege 06, un produs foarte simpatic, dar, mai ales, de foarte mare ajutor.

Eurogold Professional Biege 06 este o masa de calcat completa si complexa. Producatorii s-au gandit foarte bine cum ne-ar putea usura munca si chiar au reusit sa faca ceva in acest sens. Avand o latime de 48 cm, iti va fi mult mai usor sa calci cearceafuri sau perdele. In acelasi timp, lungimea este de 130 cm, iar inaltimea este reglabila, in functie de inaltimea pe care o ai, astfel incat sa ai o pozitie confortabila pentru calcatul hainelor.

Este prevazuta cu suport pentru fierul de calcat, asigurand o stabilitate foarte buna.

Husa cu care a fost imbracata aceasta masa de calcat este realizata 100% din bumbac.

Un alt aspect foarte interesant la acest model de masa si pe care nu il vei gasi la toate modele este chiar priza din dotare. 😊

De asemenea, in partea de jos, se afla un suport unde vei putea pune rufele pentru a iti fi la indemana.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de aceasta masa de calcat si recunosc faptul ca le-a simplificat munca. Este foarte stabila, iar dimensiunile blatului sunt foarte generoase. Isi fac treaba mai rapid si mai eficient, iar rezultatele sunt pe masura. Au apreciat raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Recomandam cu toata increderea masa de calcat Eurogold Professional Biege 06 pentru ca este o masa de inalta calitate si foarte bine gandita. A fost echipata cu toate elementele care iti vor fi absolut necesare, dar care iti vor asigura intr-o oarecare masura si un anumit confort. Pentru mai multe pareri de la cumparatori si o oferta de pret buna, intra aici.

Pareri pe scurt: Masa de calcat Eurogold Professional Biege 06

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.6/10

Design

9.6/10

Argumente PRO

  • priza
  • raft rufe
  • blat cu dimensiuni generoase
  • husa 100% bumbac

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *