Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Crazy Days la eMAG!

 

Philips Daily Collection HR2872/00

Un stil de viata sanatos incepe chiar cu alimentatia de zi cu zi. Si consumul sucurilor naturale prezinta un rol extrem de important, de aceea recomandam achizitia de blendere pentru a putea prepara sucurile, smoothie-urile ori supele crema dorite. Mini blender-ul Philips Daily Collection HR2872/00 este un aparat ce se potriveste nevoilor tale, insa trebuie sa te convingi singur de acest lucru, urmarind materialul pe care l-am pregatit.

Din punct de vedere estetic, aparatul sta foarte bine. Dispune de o carcasa rosie cu alb, foarte simpatica.  Butonul de pornire este amplasat central, pentru a iti fi intotdeauna la indemana.

Philips Daily Collection HR2872/00 inregistreaza o putere de 350 W, avand o singura treapta de viteza. Prezinta sticla On-the-Go care iti va permite transportul, oriunde vei pleca. Fie ca te duci la serviciu sau in parc, vei putea lua oriunde cu tine sticla respectiva, continutul aflandu-se in deplina siguranta.

Detine lama din inox detasabila, putand fi curatata cat se poate de eficient.

Dispune de sistem de depozitare a cablului, pentru a mentine bucataria in permanenta ordonata fara a te impiedica inutil de cabluri.

Toate piesele mobile ale acestui aparat pot fi curatate facil sub jetul de apa sau chiar la masina de spalat vase.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti in mare parte de acest aparat care se descurca foarte bine. Este usor de utilizat, curatat, dar si transportat si l-au recomandat si altor persoane. Totodata, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Iti doresti un blender care sa fie usor de utilizat si transportat, fara mari pretentii? Atunci s-ar putea sa iti placa si tie mini blender-ul Philips Daily Collection HR2872/00 ce se potriveste perfect acestei descrieri. Isi face treaba cum promite, iar clientii sunt multumiti de modul sau de functionare. Aici poti verifica si oferta de pret actualizata!

7.1

Calitate

8.7/10

Usurinta in folosire

9.0/10

Fiabilitate

8.9/10

Pret

8.9/10

Design

0.0/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • usor de curatat
  • recipient On the Go
  • sistem stocare cablu

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.