14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Philips HR2860/55

Dragi cititori, Philips ne propune un mini blender foarte simpatic, ce ar promite multe. Este vorba despre mini blender-ul Philips HR2860/55, un aparat foarte practic. Daca esti interesat despre ce este vorba, pe larg, poti urmari acest material, in care vom discuta despre produsul in cauza.

Mini blender-ul Philips HR2860/55 vine la pachet cu un design chiar simpatic. Stim ca nu ar avea o importanta atat de mare, insa ne-a atras si acest aspect la el.

Puterea inregistrata de acesta este de 220 W, iar capacitatea de 0.4 litri. Aproape ca se injumatatesc acesti doi indicatori, comparativ cu un blender normal, insa nu inseamna o injumatatire si a calitatii oferite.

Aparatul dispune de rasnita cu ajutorul caruia poti macina alimente foarte tari precum alunele, boabele etc.

Totodata, taie foarte rapid alimente precum usturoi, ceapa, ghimbir, chilli, iar efortul tau va fi considerabil redus.

In plus, este prevazut cu doua gradate cu capac, astfel ca poti depozita si pastra compozitia de pe o zi pe alta in maxima siguranta.

Pareri de la clienti

Cumparatorii afirma despre aparat ca este unul cat se poate de eficient, usor de utilizat si curatat. Multe cumparatoare au achizitionat pentru pregatirea mancarii bebelusului si sustin ca este perfect in acest sens. Prin urmare, apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Mini blender-ul Philips HR2860/55 a demonstrat ca este un aparat bun, care isi face treaba cum promite. Rasnita se descurca excelent si macina foarte bine alimentele dure. Il recomandam, iar aici puteti verifica si oferta de pret propusa.

8.8

Calitate

9.0/10

Usurinta in folosire

9.3/10

Fiabilitate

8.8/10

Pret

8.4/10

Design

8.5/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • usor de curatat
  • rasnita

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *