22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Review Motosapa Ruris DAC 7000K

Motosapa Ruris DAC 7000K este o unealta foarte puternica si eficienta conceputa special pentru maruntirea solului din solarii sau din gradinile de pe langa casa, acoperind o suprafata de lucru de 500mp in mai putin de 30 de minute pentru a fi gata de insamantare sau plantat.

Prezinta marsarier pe care il puteti folosi sa intoarceti motocoasa in zonele inguste de la capatul de rand sau in gradini, facand fata oricarui spatiu sau conditii de exploatare

Are o capacitate cilindrica de 208 cm³ si o putere a motorului de 7CP, fiind una dintre cele mai puternice motosape din gama sa, avand un cuplu de transmisie cu 25% mai mare fata de acestea.

Productivitatea acestui utilaj Ruris DAC 7000K este de 1000 m²/h si viteza maxima de 3600 rpm. Numarul de viteze disponibile sunt 2+ marsarier.

Latimea de lucru maxima este de 83 cm iar cea minima de 56 cm, adancimea de lucru fiind de 29 cm. Capacitatea rezervorului de combustibil este de 3 l, a rezervorului de ulei de 0.6 l iar consumul de combustibil este foarte mic, de doar 1 l/h.

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat aceasta motosapa Ruris DAC 7000K ca functioneaza foarte bine si ca le-a usurat munca foarte mult, economisind astfel timp important pe care il pot petrece facand alte activitati specifice. Acestia spun ca raportul calitate-pret este unul foarte bun si ca este un produs care se merita cumparat, mai ales ca vine perioada in care aveti nevoie de el.

Pareri despre Motosapa Ruris DAC 7000K

7.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

9.1/10

Functii

0.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Fiabilitate ridicata
  • Putere 7 CP
  • 2 viteze + Marsarier
  • Potrivita pentru suprafete mari de lucru

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *