Baby Monitor Wireless NOVOKIDS™ V88, Sistem Monitorizare Video Audio Bebelusi, Senzor Sunet VOX, Mod Nocturn NIGHT VISION Color, Functie Talk-Back, Rotire 360⁰, Monitorizare Temperatura Ambientala, Cantece de Leagan

Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Crazy Days la eMAG!

 

Review NOVOKIDS™ V88

NOVOKIDS™ V88 este un sistem de monitorizare a bebelusului foarte eficient si, din punctul meu de vedere, este util atat pentru nou nascuti, cat si pentru copii mai mari, de cativa ani, astfel incat sa ii poti monitoriza in permanenta si sa te asiguri ca sunt in siguranta. Nu este usor sa te ocupi singur/a de un bebelus, cu atat mai mult cand abia ai devenit parinte. Si chiar daca nu ai un ajutor pe care sa te poti baza pentru a te putea ocupa si de alte treburi, cum ar fi cele casnice, atunci un astfel de aparat va fi un ajutor bine-venit.

Baby monitor NOVOKIDS™ V88 este dotat cu tehnologia wireless 2.4G, ce ofera un semnal modulat si refresh rate de 250 frame/secunda. Totodata, distanta de transmitere ajunge pana la 260 metri, calculat ca spatiu deschis, fara obstacole.

Chiar si pe timpul noptii poti fi linistit si poti supraveghea la fel de bine micutul. Fiind dotat cu tehnologia Night Vision, care va trece in mod automat pe modul de noapte, asigurand o buna vizibilitate, chiar si atunci cand in camera copilului este intuneric.

Pentru ca bateria sa fie conservata in timp ce bebelusul doarme, monitorul va intra in standby cand nu va mai detecta niciun sunet. Insa, indata ce copilul se va trezi sau se va misca, aparatul va porni instant. In plus, senzitivitatea senzorului o poti regla tu in functie de mai multe trepte.

Intr-o alta ordine de idei, important de amintit este si faptul ca unitatea parinte, pe care o porti tu, este portabila si o poti lua oriunde in casa cu tine. De asemenea, gratie functiei Talk-Back, ii vei putea vorbi celui mic, fara sa fii prezent/a fizic.

Un alt aspect interesant consta in posibilitatea detectarii temperaturii camerei, cu ajutorul senzorului special. In acest mod, ii poti asigura in permanenta conditiile optime celui mic.

Iar atunci cand vrei sa fii mai aproape de cel mic pentru a il observa mai bine, te poti folosi de optiunea Zoom, care iti va permite sa faci acest lucru.

Pentru ca cel mic sa doarma si mai bine, unitatea amplasata in camera sa poate reda cantece de leagan, astfel incat cel mic sa fie cat mai relaxat.

Dimensiunile imaginii sunt de 2.4 inch, in timp ce rezolutia este de 640×480.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca este un aparat foarte bun si foarte util pentru proaspetii parinti. Sustin ca sunetul este suficient d ebun si de clar, iar imaginile calitative. Au testat functia zoom si se descurca bine, la fel ca si modul de noapte, care ofera imagini chiar clare. In ansamblu, sunt foarte multumiti de produs si apreciaza raportul calitate/pret excelent. 


Concluzii autor

 NOVOKIDS™ V88 este un aparat foarte util pentru orice proaspat mamica, iar calitatea sa este una ireprosabila. Atat pe partea de audio, cat si de video se descurca excelent, iar clientii confirma acest lucru. In plus, pretul de achizitie este si el unul rezonabil, iar aici poti verifica oferta.

Pareri pe scurt: NOVOKIDS™ V88

7.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

Functii

0.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Modul de noapte, Eco Mode
  • Imagini clare, Sunet bun
  • Lumina de veghe, Cantece de leagan
  • Senzor de temperatura

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.