27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Tensiometru de brat complet automat Omron MIT 5 Connect

Tensiometru de brat Omron MIT 5 Connect este cel mai nou model, ce utilizeaza metoda oscilometrica de masurare a tensiunii arteriale, monitorul detectand circulatia sangelui prin arter brahiala si converteste miscarile intr-o citire totala digitala.

Acest tensiometru reprezinta un sistem de monitorizare digital ce are ca utilitate principala masurarea tensiunii arteriale si a pulsului pentru pacientii adulti.

Omron MIT 5 Connect afiseaza pe ecranul lcd digital al  aparatului simbolul pentru batai neregulate ale inimii, precum si pentru infasurarea corecta a mansetei sau tensiunea arteriala.

La pachet veti primi un set de baterii si o husa de protectie, tensiometrul fiind gata de utilizat inca din primul moment in care il veti primi.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat acest aparat sunt incantati si multumiti de alegerea facuta, afirmand ca masurarile sunt precise si ca aparatul este foarte util zi de zi, mai ales pentru persoanele in varsta. Raportul calitate pret este unul mai mult decat excelent.

Concluzii autor

Personal consider ca este un aparat de masurat tensiunea foarte util in orice casa, avand posibilitatea sa va masurati tensiunea arteriala sau pulsul in orice moment din zi sau din noapte.

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.1/10

Pret

9.3/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Complet automat
  • LCD digital
  • raport calitate-pret excelent

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *