15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Review Orion OPC-1900

Orion OPC-1900 este un convector practic pe care il poti monta in perete sau il poti aseza pe podea, eficienta fiind aceeasi, insa ar putea fi o chestiune de preferinte. Te invitam sa urmaresti acest review si sa afli toate informatiile necesare despre produs!

Convectorul Orion OPC-1900 prezinta o putere de 2000 W si doua trepte de putere care inregistreaza un consum de 1000 W si 2000 W. Termostatul din dotare iti permite sa ai un control absolut asupra aparatului, dar poti obtine si economii cu energia electrica.

Este un aparat cat se poate de sigur fiind dotat cu protectie impotriva supraincalzirii, dar si cu protectie IPX4 astfel ca il poti monta si in incaperi precum baie sau bucatarie.

Poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta daca alegi sa nu il montezi in perete, gratie rotilor din dotare. Daca totusi alegi sa il montezi in perete, atunci trebuie sa stii ca aparatul prezinta kit de montaj inclus.

Dimensiunile convectorului sunt de 45.5 x 90 x 9.5 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca acest convector isi face treaba fara probleme si reuseste sa incalzeasca destul de repede camera unde este amplasat. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.


Concluzii autor

In principiu, Orion OPC-1900 este un convector eficient si destul de ieftin, care ar putea fi de mare folos in sezonul rece. Consider ca ar fi accesibil si persoanelor cu un buget mai mic, iar o oferta de pret in acest sens poti vedea aici.

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

8.6/10

Argumente PRO

  • siguranta IPX4
  • usor de transportat
  • pret mic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *