24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Coral

Intentionezi sa iti mobiliezi sau redecorezi dormitorul si ai vrea ca investitia sa nu fie una exagerata? O alternativa ar putea fi patul Coral, care este potrivit pentru doua persoane. Sa aflam mai multe detalii despre el!

Este prevazut cu un design modern si avand doua culori – Ferrara, respectiv Rift, consider ca restul mobilei va fi mai usor de asortat, pentru ca practic ai doua optiuni.

Este realizat din pal cu finisaj laminat.

Se livreaza demontat, insa cu ajutorul instructiunilor de montaj pe care le vei primi, nu va fi foarte dificil de ansamblat.

Dimensiunile acestuia sunt de 215 x 165 cm, alaturi de o inaltime de 80 cm.

Este compatibil cu saltele de dimensiunile 160 x 200 cm.

Pareri de la clienti

Din punct de vedere estetic si functional, clientii au fost incantati de acest model de pat. Ceea ce i-a nemultumit oarecum pe o parte dintre ei a fost faptul ca nu au inteles foarte bine manualul de utilizare, dar cert este ca s-au descurcat sa il ansambleze. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.


Concluzii autor

Patul matrimonial Coral ar putea fi o alternativa de luat in calcul pentru un dormit modern si deloc costisitor. Clientii au fost incantat de produs in sine, ceea ce este imbucurator. In plus, aici gasesti o oferta de pret foarte buna.

8.7

Calitate

8.2/10

Fiabilitate

8.9/10

Pret

8.7/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • design placut
  • pret foarte mic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *