22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Space Tvilum

Daca iti doresti un dormitor luminos cu un pat incapator si, pe deasupra, si foarte ieftin, atunci ar s-ar putea sa ti se potriveasca patul Space. Este un model foarte simpatic, ce se va integra perfect in orice dormitor. Poti opta pentru mobila in acelasi ton sau te poti juca putin cu contrastul.

Acest produs este realizat de Tvilumin, producator originar din Danemarca, lider european in furnizarea de mobilier. Acesta ofera o gama variata de mobiliere la preturi chiar avantajoase, cum este si acest model de pat.

Pentru acest pat, sunt compatibile saltele de dimensiunile 160 x 200 cm pe care le poti gasi aici.

Foarte important de retinut este faptul ca patul nu vine insotit de saltea, ci este necesara achizitionarea acesteia in mod separat.

Consider ca este un model suficient de incapator avand in vedere dimensiunile saltelei si pot dormi lejer doua persoane si poate chiar si un copil.

Pareri de la clienti

Persoanele care au achizitionat deja acest pat sunt foarte incantate si sustin ca este foarte aspectuos si practic in orice tip de dormitor. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Patul Space Tvilum ne-a atras atentia datorita design-ului sau atractiv, dar si datorita pretului chiar avantajos. Mai mult decat atat, este un pat incapator, compatibil cu orice tip de saltea cu dimensiunile 160 x 200 cm. Il recomandam cu incredere, chiar si persoanelor care nu sunt dispuse sa faca o investitie prea mare in acest sens si totusi isi doresc un dormitor elegant. Aici poti verifica oferta de pret propusa care, din punctul nostru de vedere, este foarte avantajoasa.

8.8

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.9/10

Pret

9.3/10

Design

8.4/10

Argumente PRO

  • design placut
  • pret accesibil
  • compatibil cu saltele 160 x 200

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *