27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Philips PowerPro Compact FC9334/09 este un aspirator foarte eficient intr-un apartament ce reuseste sa aspire intreaga locuinta eficient, iar datorita dimensiunilor reduse permite si o buna manevrabilitate. Din punctul meu de vedere, isi face treaba cel putin decent, insa va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla tot ceea ce va intereseaza despre produs.

Aspiratorul Philips PowerPro Compact FC9334/09 este prevazut cu o putere de 650 W fiind potrivit pentru orice tip de suprafete dure sau pentru covoare. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, asigurand un consum redus de energie.

Tehnologia Power Cyclone 5 asigura un flux optima de aer, reusind sa separe eficient murdaria din aer. Acest lucru se datoreaza intrarii rapide a aerului in PowerCyclone, separand praful si cantandu-l in recipient, in timp ce aerul eliminat va fi mult mai curat.

Peria de curatare TriActive ofera performante ridicate de curatare, indepartand praful din covor, prin partea din fata poate aspira obiectele mari, iar cu cele doua perii laterale capteaza foarte bine praful si mizeria de pe langa mobila si peretil. In acelasi timp, peria Turbo Brush este ideala pentru curatarea parului patrupezilor, dar si a scamelor de pe covor. Pentru suprafete mai delicate, aparatul ofera peria moale pe care o poti folosi pe la pervazuri, sertare, pe mobila si asa mai departe.

Un alt avantaj se refera la existenta acelui recipient care inlocuieste sacul, ce poate fi detasat foarte usor, iar murdaria va fi aruncata direct la cosul de gunoi, dupa care iti poti relua treaba. Capacitatea acestuia este una suficient de mare, de 1.5 litri, si nu este necesara intreruperea sedintei de aspirare pentru golirea sa. Personal, golesc recipientul dupa fiecare utilizare, la final. In plus, filtrul antialergic reuseste sa capteze intr-o proprotie de 99.9% chiar si cele mai fine particule, ceea ce il recomanda chiar si persoanelor alergice.

Cablul de alimentare are o lungime de pana la 6 metri, reusind sa acopere o raza de 9 metri. Totodata, nu este un aparat foarte galagios, inregistrand 79 dB.

Din punct de vedere estetic, Philips PowerPro Compact FC9334/09 este un aspirator foarte modern si placut, avand o carcarcasa rezistenta. Dimensiunile acestuia sunt de 28.1 cm latime, 24.7 cm inaltime si 41 cm adancime.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt extrem de incantati de acest mdoel de aspirator si sustin ca aspira foarte bine si  este foarte usor de manevrat. De asemenea, le place faptul ca nu este mare si il pot depozita usor, iar recipientul din dotare este mult mai util decat clasicul sac, iar curatarea acestuia se realizeaza foarte rapid. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii autor

Din punctul meu de vedere, Philips PowerPro Compact FC9334/09 este un aspirator cu care iti poti face treaba foarte bine, fiind suficient de puternic si mic, permitand o buna manevrabilitate. In plus, cele trei perii il fac eficient in orice situatie, chiar si pentru covoarele cu peri mai lungi, fara prea mult efort.

 

Review pe scurt: Philips PowerPro Compact FC9334/09

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.2/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Accesorii foarte utile
  • Fara sac
  • PowerCyclone
  • Filtru Antialergic

Argumente CONTRA

  • Lipsa maner de transport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *