15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Sunteti in cautarea unui dispozitiv eficient pentru o curatenie mai rapida in locuinta? Polti Vaporetto Eco Pro 3.0 ar putea fi un ajutor de nadejde avand la baza jet cu abur puternic care reuseste sa elimine murdaria de pe mai multe tipuri de suprafete.

Aparatul de curatat cu abur Polti Vaporetto Eco Pro 3.0 prezinta o putere de 2000 W. o presiune a aburului de 4.5 bari si un debit de 110 g/min, avand capacitatea de a atinge o temperatura de 120 de grade Celsius in doar 11 minute. Datorita fortei aburului produsa de boilerul sub presiune reuseste sa curete foarte bine murdaria, intr-un timp scurt si fara efort. Temperatura ridicata a aburului face posibila eliminarea germenilor si a bacteriilor, pentru un mediu mai curat si mai sanatos.

Aparatul beneficiaza de dop de siguranta patentat Polti care va va asigura ca aparatul nu se deschide daca inca mai exista presiune in interiorul boilerului.

Mai mult decat atat, puteti folosi acest dispozitiv si pentru a curata masina folosind accesoriile din dotare: perie pentru oglinzi, perie mica cu laveta speciala pentru curatarea tapiteriei si concentratorul, respectiv lancea de presiune pentru roti si motor.

Un alt aspect care trebuie mentionat se refera la posibilitatea de a regla aburului in functie de suprafetele pe care doriti sa le curatati. Daca acestea sunt mai delicate si pot fi afectate de un jet puternic, atunci ar fi de preferat sa il reglati la o treapta mai joasa. Polti Vaporetto Eco Pro 3 0 review

Aparatul vine la pachet cu o gama variata de accesorii foarte utile si anume: palnie, perie mica, doua lavete din microfibra, lance abur, concentrator de avur, perie paroseli, kit de spalare geamuri si doua folii anti-calcar. Aparatul este foarte usor de folosit si poate fi de un real folos pentru oricine doreste sa isi simplifice viata.

Vezi detalii si pret

Concluzii si Pareri de la clienti

Aparatul de curatat cu abur Polti Vaporetto Eco Pro 3.0 este o solutie extrem de practica pentru indepartarea mai rapida si mai facila a murdariei fara a mai folosi produse chimice de curatare care v-ar putea pune sanatatea in pericol. Cumparatorii sunt foarte incantati de acest dispozitiv si de eficienta pe care o ofera declarand ca datorita lui, curatenia casei a devenit mult mai simpla. De asemenea, confirma faptul ca isi face treaba foarte bine pe diverse tipuri de suprafete precum gresie, faianta, covoare, geamuri si asa mai departe, ceea ce nu poate decat sa ii incante si sa il recomande mai departe. In plus, considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

 

Review pe scurt: Polti Vaporetto Eco Pro 3.0

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Curata foarte bine diverse tipuri de suprafete
  • Vine la pachet cu o gama extrem de variata de accesorii
  • Usor de folosit

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *