16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Polti Vaporetto SV650_Style 2 în 1 este un mop cu abur foarte bun ce asigura o versatilitate excelenta putand curata si igieniza perfect intreaga locuinta. Un avantaj important se refera si la diversitatea accesoriilor din dotare, insa mai multe detalii vom discuta imediat.

Mopul cu abur Polti Vaporetto SV650_Style 2 în 1 resuseste sa elimine in proportie de 99.9% din virusuri, germeni si bacterii fara a folosi substante chimice de curatare. Dispozitivul af ost testat pe cele mai comunie bacterii si virusuri trecand testele cu succes. Beneficiaza de un maner ergonomic din pluta ce asigura o buna ergonomie in timpul folosirii.

Aparatul poate fi folosit neintrerupt si poate fi alimentat cu apa de la robinet. Beneficiaza de o gama extrem de variata de accesorii care permit igienizarea surpafetelor de la baie si bucatarie, dormitor si living, covoare, pentru curatarea tapiteriei si geamurilor, dar si a rosturilor. Include un filtru anti-calcar care impiedica trecerea sarurilor minerale si previne formarea calcularului. Atunci cand nu il folositi poate sta singur in picioare gratie sistemului special pentru o depozitare facila.

Asa cum spuneam anterior, include o gama foarte variata de accesorii ce indeplinesc mai multe sarcini. De pilda, furtunul de abur poate fi folosit singur sau impreuna cu alte accesorii, extinde flexibilitatea produsului si permite curatarea eficienta a zonelor dificile. Peria triunghiulara impreuna cu laveta proprie este excelenta pentru curatarea suprafetelor plane, grasiei, dulapurilor, mobilierului, usilor de interior, dar si hotelor. Lancea plata alaturi de laveta proprie curata caloriferele, obloanele, spatiile inguste si greu accesibile, respectiv reimprospateaza tesatura hainelor precum si draperiile. Racleta este utilizata pentru curatarea sticlei si a oglinzilor, laveta igienizand tapiteria canapelei, fotoliilor, pernelor si saltelelor. Peria dreptunghiulara cu peri de nailoni este excelenta pentru rosturi. Peria triunghiulara cu peri de nailon este ideala pentru curatarea murdariei din zone greu accesibile. Peria rotunda este utila pentru curatarea zonelor rotunjite. Periuta mica rotunda este potrivita pentru eliminarea murdariei incrustrate si poate fi folosita si pe suprafete delicate. Accesoriul pentru covoare si mocheta este foarte usor de utilizat si curata suprafata covoarelor si mochetelor. Concentratorul cu abur este excelent pentru cele mai inaccesibile puncte gratie formei curabte. Lancea de abur directioneaza jetul de abur concentrar catre cele mai ascunde puncte. In plus, primiti si clip de parcare pentru tub, filtru anticalcar de schimb, doua lavete din microfibra pentru pardoseala, doua lavete perii triunghiulare, o laveta pentru lacea plata si laveta racleta.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Polti Vaporetto SV650_Style 2 în 1 este un mop cu abur foarte practic si extrem de eficient ce asigura un jet de abur puternic ce reuseste sa curete diferite tipuri de suprafete si murdarii. Cumparatorii sunt foarte incantati de eficienta acestuia si sunt de parere ca au facut o alegere extrem de inspirata. Curata foarte bine diferite tipuri de pardoseala inlocuind cu succes si aparatul de curatat cu aburi. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul caltiate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Polti Vaporetto SV650_Style 2 în 1

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

9.8/10

Performante

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Curata foarte bine
  • Elimina 99.9% din virusuri, germeni si bacterii
  • Gama foarte variata de accesorii
  • Usor de utilizat

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *