22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Gorenje SMK150 W

Iti prezentam un alt model de rasnita de cafea si anume Gorenje SMK150 W despre care vom discuta in continuare. Vizam sa analizam fiecare produs pentru ca decizia de cumparare sa iti fie mult mai usoara, cunoscand in prealabil produsele dorite. Acestea fiind spuse, te asteptam sa urmaresti in continuare materialul pe care l-am pregatit!

Rasnita Gorenje SMK150 W presupune o putere de 150 si o capacitate destul de mica de 40 kg. Totodata, dispune de functia Pulse, ceea ce va intensifica procesul pentru a scuti timpul.

De asemenea, o alta functie interesanta a acestui aparat este temporizatorul ce permite programarea aparatului.

Nu lipseste nici sistemul de siguranta ceea ce il face sa fie un aparat mai sigur.

Carcasa este realizata din plastic, iar lamele din dotare din inox.

Sistemul de depozitare al cablului presupune stocarea eficienta a cablului, fara a mai ocupa spatiu inutil in bucatarie.

Dimensiunile acestuia sunt de 85 x 215 x 105 mm.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de eficienta acestui aparat pe care il considera potrivit pentru orice bucatarie. Isi face treaba foarte bine si nu au intampinat probleme majore. Apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Rasnita Gorenje SMK150 W este un aparat practic in orice bucatarie, fiind prevazut cu o serie de functii interesante, pe care nu le detine tocmai orice model de rasnita. Este usor de utilizat si curatat, iar clientii sunt multumiti de calitatea sa. Poti intra aici pentru a vizualiza si o oferta de pret buna.

9.1

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • puternica
  • functia pulse
  • temporizator

Argumente CONTRA

  • capacitate mica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *