22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Oursson OG2075/RD

Pentru ca fiecare produs reprezinta o alternativa pentru voi, cumparatorii, dorim sa facem cunoscut fiecare model, pentru a fi mereu in cunostinta de cauza. Discutam in acest articol despre rasnita multifunctionala Oursson OG2075/RD pentru a verifica daca este un produs ce merita achizitionat sau nu.

Rasnita Oursson OG2075/RD inregistreaza o putere mare de 200 W si o capacitate rezonabila de 75 g. Este potrivita chiar si pentru macinarea condimentelor, a cafelei, cacao si asa mai departe.

Detine sistem de depozitare cablu pentru a nu ocupa spatiu inutil in bucatarie, mai ales acolo unde acesta reprezinta o problema.

Pareri de la clienti

Parerile clientilor sunt destul de impartite, fiind si clienti multumiti, dar si clienti mai putin multumiti. Clientii multumiti afirma ca este suficient de puternica si se descurca bine, iar cei nemultumiti sustin ca au fost dezamagiti de produs prin prisma faptului ca acea cutie din dotare cu capac special pentru vidat nu ar pastra vidul.


Concluzii autor

Rasnita Oursson OG2075/RD reprezinta un model care promite sa inregistreze o putere mare si o capacitate pe masura, insa parerile clientilor au fost destul de impartite, aflate la extreme. Probabil este si o chestiune de perceptie, insa cert este ca acest produs nu multumeste toti utilizatorii. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret, intra aici.

7

Calitate

7.2/10

Fiabilitate

6.8/10

Pret

6.3/10

Design

7.8/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • capacitate mare
  • sistem stocare cablu

Argumente CONTRA

  • nu pastreaza vidul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *