15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Sunteti in cautarea unui sistem de supraveghere video pentru locuinta? Reolink E1 Zoom ar putea fi o varianta wireless interesanta, ce reuseste sa capteze imagini clare in timp real. Dar pentru inceput, va propunem sa aflati in continuare mai multe informatii utile.

Camera de supraveghere Reolink E1 Zoom este un model wireless, ceea ce inseamna ca va trebui conectata la internet. Descarcand aplicatia Reolink care este compatibila atat cu iOS, cat si cu Android, veti putea viziona imagini in timp real direct de pe telefon.

Include senzori de miscare, care va vor trimite notificari imediat direct pe telefon. De asemenea, stocarea inregistrarii incepe cu patru secunde inainte ca miscarea sa fie detectata. Inregistrarile vor putea fi stocate pe card microSD sau NVR de la Reolinl.

Procesul cu care este prevazuta camera permite compresia video H264 determinand un consum minim de latime de banda si spatiu redus atunci cand se realizeaza inregistraerea video. Temperatura de functionare porneste de la -10 grade Celsius si ajunge pana la +55 de grade Celsius.

Dispozitivul este foarte usor de configurat si de pus in functiune. Se conecteaza la o sursa de alimentare, la Wi-fi, dupa care poate fi folosit.

Cu functia Night Vision puteti obtine imagini clare si pe timpul noptii la o distanta de pana la 12 m. Acest lucru se datoreaza celor 10 LED-uri IR intgrate. De asemenea, permite si comunicarea bidirectionala, fiind pravazut atat cu microfon, cat si cu difuzor. In plus, functia zoom va permite sa apropiati imaginile pentru a vedea indeaproape.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Reolink E1 Zoom este o camera de supraveghere foarte buna, care ofera imagini clare si prezinta semnal stabil. Cumparatorii sunt multumiti de ea, iar cei mai mult au achizitionat-o pentru a isi supraveghea copiii. Confirma ca este usor de configurat, aplicatia mobila este foarte prietenoasa, iar imaginile oferite sunt clare. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *