14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Rowenta SO2210

Rowenta SO2210 este o alternativa buna pe care o poti lua in calcul n sezonul rece. Poti apela la ea atat acasa, cat si la birou, ocupand foarte putin spatiu, ceea ce constituie un avantaj, cu atat mai mult daca incaperea unde vrei sa o amplasezi este destul de mica.

Aeroterma Rowenta SO2210 are o putere de 2000 W si este prevazuta cu doua trepte de putere pe care le vei ajusta dupa necesitate. Este prevazuta cu termostat de camera reglabil, ceea ce va permite mentinerea unei temperaturi constante, dar si obtinerea de economii cu energia electrica.

Aparatul ofera siguranta in utilizare, fiind dotat cu protectie impotriva supraincalzirii, dar si protectie impotriva inghetului.

Interesant este si faptul ca aeroterma dispune de functie de aer rece, ceea ce inseamna ca o poti folosi si in sezonul cald. Sigur ca nu o putem compara cu un aparat de aer conditionat, dar un oarecare confort termic va asigura.

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca este un aparat foarte practic, de care sunt multumiti. Acestia declara ca se descurca exact cum se asteptau si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Rowenta SO2210 este o aeroterma interesanta, care ar putea fi o sursa de incalzire foarte ieftina si practica in sezonul rece. Totodata, aici o poti gasi la un pret cat se poate de accesibil.

Pareri pe scurt: Rowenta SO2210

9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • functie aer rece
  • 2 trepte de putere

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *