14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Arctic Gel Memory Green Future 140 x 200 cm

Fara doar si poate, un somn de calitate depinde in cea mai masura de salteaua pe care te odihnesti. Sigur ca fiecare dintre noi are preferinte diferite, iar termenul de confortabil poate fi perceput in mod diferit. O saltea foarte interesanta si de departe comoda este si Arctic Gel Memory Green Future, despre care vom discuta mai multe, in continuare.

Salteaua Arctic Gel Memory Green Future este prevazuta cu tratament antimicrobian, fiind matlasata pe partea superioara cu un strat de 2 cm din spuma Green Therm Memory cy particule reci Arctic Gel.

Baza este realizatae din spuma elastica Green Form HD cu celulatie deschisa, prevazuta cu 7 zone de confort. Astfel, asigura o sustinere eficienta a corpului si o pozitie corecta a coloanei pe tot parcusul somnului.

Datorita stratului suplimentar de 3 cm din spuma Green Therm Memory cu particulele Arctic Gel, salteaua se va mula foarte bine pe corp, eliminand totodata punctele de presiune. Muschii vor fi mai relaxati, asigurand si o circulatie a sangelui adecvata.

Gratie particulelor din gel rece, startul cu memorie determina diminuarea temperaturii ridicate, garantand un confort termic potrivit pe tot parcursul somnului.

Cele 7 zone de confort au rolul de a asigura o pozitie corecta a corpului, inclusiv a coloanei vertebrale.

De asemenea, lupta impotriva microbilor si a mucegaiului, ce constituie principalii factori care determina aparitia alergiilor. In acest sens, a fost prevazuta cu husa cu mesa 3D.

Ceea ce putem spune, practic, despre saltea este nu prezinta o fermitate ridicata, dar nici nu este exagerat de moale. Am putea spune ca este perfecta, foarte confortabila, iar dimineata, cu siguranta, nu te vei ai trezi cu dureri de spate.

Salteaua este prevazuta cu 4 fermitati diferite, astfel ca o poti aseza exact in pozitia in care iti place. Husa dispune de 2 cm de Memory cu particule Arctic Gel, putand fi folosita pe ambele fete. Astfel, poate fi asezata pe partea foarte ferma fara strat de spuma cu memorie sau pe partile cu 2, 3 sau 5 cm de Memory.

Dupa ce ai despachetat-o, necesita aproximativ 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita.

Se recomanda sa eviti scurgerea lichidelor pe saltea si chiar ai putea achizitiona o husa pentru un plus de protectie si o durata de utilizare mai mare.

Dimensiunile acesteia sunt de 140 x 200 cm, alaturi de o inaltime de 21 cm.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de aceasta saltea si considera ca a meritat fiecare banut. Sustin ca este extrem de confortabila, iar dimineata chiar se trezesc mai odihniti si relaxati. O recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Salteaua Arctic Gel Memory Green Future 140 x 200 reprezinta o alternativa foarte buna, pentru ca ofera un confort ridicat si un somn de calitate. Clientii confirma aceste lucruri si recomanda salteaua mai departe. In plus, de aici poti comanda salteaua la un pret redus.

Opinii pe scurt: Saltea ortopedica Arctic Gel Memory Green Future 140 x 200

9.6

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.5/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • confort ridicat
  • durabilitate
  • tratament antimicrobian

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *