27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Prestige

Esti interesat de o saltea ieftina, dar care sa iti ofere un somn odihnitor? Atunci salteaua ortopedica Prestige ar putea fi solutia pentru ceea ce cauti. Te invitam sa ne urmaresti in continuare, pentru a afla tot ceea ce te intereseaza despre acest produs!

Salteaua Prestige este prevazuta cu fete si cant din material tip Jakart matlasat alaturi de covorul din vatelina thermobonding 80 g/mp, care se regaseste pe cele doua fete ale saltelei, intre spuma poliuretanica si materialul exterior.

Cantul este inconjurat cu spuma poliuretanica cu densitate 21 si grosime de 5 cm. Astfel, in timp, va fi evitata deformarea plasei de arcuri.

Salteaua mai prezinta si doua sau patru capsule de aerisire, numarul acestora fiind direct proportional cu dimensiunea sa.

Pentru inchiderea saltelei, exista panglici decorativa amplasate la nivelul fiecarei muchii, fiind cusuta, iar la capete indoita.

Peste plasa de arcuri este aplicat un covor din fibre vegetale impaslite pe suport textil, fiind lipit cu rasina speciala ecologica, in conformitate cu standardele UE.

Salteaua Prestige este disponibila pe urmatoarele dimensiuni:

  • Saltea ortopedica Prestige, 90 x 200 cm (l x L) – vezi aici mai multe detalii si pret
  • Saltea ortopedica Prestige, 140 x 200 cm ( l x L) – vezi aici mai multe detalii si pret

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca salteaua este una destul de confortabila si in principiu sunt multumiti de calitatea ei. Exista si pareri contradictorii, insa este necesara urmarea sfaturile oferite de producatori. Produsul se bucura de calificative destul de bune, iar clientii apreciaza raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

Prestige este o saltea interesanta, potrivita chiar si pentru bugetele ceva mai limitate. O poti achizitona de la un pret foarte avantajos aici, iar in ansamblu, ofera confortul dorit, de care clientii se declara multumiti. Sfatul nostru este sa cititi cu foarte mare atentie recomandarile producatorilor, pentru o a prelungi pe o perioada cat mai mare durata de viata.

8.9

Calitate

8.8/10

Confort

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.9/10

Argumente PRO

  • pret accesibil
  • confortabila

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *