24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Previ Novo

Calitatea somnului conteaza in proportii foarte mari, de ea depinzand intreaga ta activitate de zi cu zi. Cu cat este mai obosit, cu atat randamentul este mai scazut, iar tu devii mai putin productiv. Solutia nu consta in consumul de pastile sau energizante, ci trebuie tratata adevarata problema. Pentru a iti asigura un somn de o calitate inalta care sa iti imbunatateasca activitatea ta zilnica, iti recomandam una dintre cele mai bune saltele Previ Novo.

Pentru a putea fi manevrata cat mai usor cu putina, salteaua a fost prevazuta cu manere laterala, astfel ca o veri ridica, intoarce ori aranja mult mai usor si rapid.

Este dotata cu o banda de aerisire interna, care va avea capacitatea de a proteja salteaua impotriva bacteriilor si mucegaiului ce ar putea apararea la nivelul ei. Prin urmare, aerul va trece foarte facil prin banda, aceasta fiind ventilata in totalitate, iar salteaua va ramane uscata. Nici macar umezeala acumulata in timpul somnului nu va putea face fata.

Masterialul care acopera salteaua este foarte moale si placut, fiind prevazut cu microcapsule de Aloe Vera ce va lupta impotriva acarienilor si microorganismelor. In plus, salteaua va ramane uscata si astfel va fi prevenita chiar si aparitia transpiratiei ori a umiditatii. Este important ca mediul sa fie unul cat mai uscat, astfel incat sa se evite riscul aparitiei de alergii.

Aceasta saltea are capacitatea de a reduce temperatura cu pana la 3-4 grade Celsius, continand un strat Memory Foame, ce prezinta insertii de gel. In acest mod, caldura va fi distribuita uniform pe intreaga suprafata, temperautra fiind mentinuta constanta pe o perioada cat mai mare de timp.

Spuma vasco-elastica presupune inregistrarea greutatii corporale si reactionarea imediata, adaptandu-se formei corpului si luptand impotriva tensiunii articulare.

In speta, acest tip de material presupune reudcerea punctelor de presiune, imbunantatind fluxul de trafic, iar coloana vertebrala si articulatiile vor fi protejate in timpului somnului, pentru ca va oferi o pozitie corecta de somn.

Se recomanda:

  • aspirarea periodica a saltelei
  • evitarea utilizarii produselor lichide  de curatare
  • evitarea contactului cu orice fel de lichide, inclusiv apa
  • utilizarea unei huse de protectie impermeabile
  • intoarcerea saltelei o data la trei luni, pentru uzura uniforma, inclusiv inversarea zonei superioare cu cea inferioara
  • daca este rulata, se asteapta 24 de ore pentru a reveni la forma initiala, pentru a o putea folosi

Masoara 160 x 200 cm (l x L) si are o inaltime de 22 cm.

Pareri de la clienti

Cumparatorii considera aceasta saltea a fi o investitie buna, pe care o recomanda mai departe. Fermitatea acestei salte este medie spre tare si ofera un somn foarte bun clientilor. In plus, raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.


Concluziii autor

In principiu, salteaua Previ Novo este una dintre modelele care ofera cele mai bune conditii pentru un somn de calitatea. Activitatea noastra zilnic depinde in cea mai mare masura de modul in care ne odihnim, de aceea, este o necesitate sa iti asiguri cele mai bune conditii in acest sens. Poti verifica aici si o oferta de pret actuala.

Recenzii pe scurt: Saltea Previ Novo Memory Aquagel airfresh

9.4

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Argumente PRO

  • spume cu memorie
  • microcapsule cu Aloe Vera

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *