24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung GW711K-B

Timpul nu ne este de fiecare data prieten, de aceea, nu de putine ori de ne grabim. Avem nevoie de aparatura care sa ne ajute sa scutim timp, iar cuptorul cu microunde Samsung GW711K-B este un aparat de luat in calcul. Ofera o eficienta ridicata si in plus, vine la pachet cu un design elegant, fiind de culaore neagra, va fi potrivit pentru orice tip de bucatarie, indiferent de culoarea mobilierului.

Cu atat mai mult daca ai o bucatarie destul de mica, iar spatiul nu este tocmai punctul forte. Cuptorul prezinta urmatoarele dimensiuni: 489 x 361 x 275 mm ( l x L x A), cantarind 11.5 kg.

Nu sunt de acord tocmai cu utilizarea constanta a cuptorului cu microunde, insa nu pot nega nici eficienta si necesitatea sa periodica. Samsung GW711K-B are o putere de 750 W si o capacitate de 20 de litri, pe care o consideram potrivita. Totodata, detine grill cu o putere de 950 W, trei programe, 7 nivele de putere si timer.

Cu ajutorul timer-ului vei fi la curent cu starea de functionarea si vei fi avertizat sonor, cand programul a luat sfarsit.

Prezinta panou de comanda mecanic, functiile fiind inscriptionate pe fiecare buton, alaturi de temperatura. Fiind un aparat foarte usor de utilizat, il recomandam chiar si persoanelor varstnice.

Cavitatea interioara a fost gandita pentru a nu exista colturi unde s-ar putea strange foarte usor murdaria. In plus, curatarea va fi foarte facila, cu o simlpa laveta umeda. Recomandam curatarea dupa fiecare utilizare, din motive igienice, pentru a evita aparitia microbilor si altor bacterii.

Pareri de la clienti

Este esential sa aflam si opiniile pertinente ale clientilor, motiv pentru care am trecut in revista si acest aspect. Sustin ca functioneaza in parametrii optimi, fiind foarte usor de utilizat, dar si de curatat. Totodata, au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii autor

Atunci cand simti timpul scurgandu-se mult prea rapid, iar tu ai de facut mai multe lucruri deodata, sfatul nostru este sa utilizezi toata aparatura ce te-ar putea salva din astfel de situatii. In acest sens, cuptorul Samsung GW711K-B este foarte eficient, promitand confortul asteptat. Mai mult, pretul de achizitie este cat se poate de avantajos si il poti verifica aici.

8.9

Calitate

8.7/10

Design

8.3/10

Usurinta folosire

9.0/10

Utilitate

9.2/10

Eficienta energetica

9.1/10

Argumente PRO

  • grill
  • potrivit si pentru bucatarii mici

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *