22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Samsung VC07M2110SB

Dragi gospodine, acum curatenia poate deveni o activitate mai placuta, cat timp ai la dispzoitie electrocasnicele potrivite. Va invitam sa aflati mai multe detalii despre aspiratorul fara sac Samsung VC07M2110SB in cadrul acestui review pe care l-am pregatit.

Aspiratorul Samsung VC07M2110SB are o putere de aspriare de 180 W si prezinta o capacitate de colectare de 1.5 litri. Fiind un model fara sac, consider ca reprezinta un avantaj.

Sacul este inlocuit cu un recipient pe care il vei curata foarte usor.

Este incadrat in clasa de eficienta A, astfel ca aparatul reuseste sa inregistreze un consum energetic decent.

Cablul are o lungime de 6 metri, iar raza de operare ajunge pana la 9 metri.

Prezinta un maner suficient de ergonomic, ceea ce face foarte facial manevrarea sa. In plus, gratie dimensiunilor reduse, il poti muta foarte usor dintr-un loc in altul si ii vei gasi rapid locul in care il vei depozita. Masoara 27.2 cm latime, 23.4 cm inaltime si 40.7 adancime, cantarind 4.3 kg.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca acest aspirator reuseste sa curete foarte bine murdaria, inclusiv parul de animale, ceea ce este de apreciat. Este usor de manevrat, fiind un model destul de mic. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Aspiratorul Samsung VC07M2110SB este un model foarte simpatic, care reuseste sa isi faca treaba in parametrii optimi. Dat fiind ca si-a demonstrat eficienta in repetate randuri, ar putea fi o optiune de luat in calcul. In plus, aici gasesti o oferta de pret avantajoasa.

Review pe scurt: Samsung VC07M2110SB

8.8

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

8.5/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • usor de manevrat
  • aspirare eficienta, inclusiv parul de animale
  • dimensiuni reduse

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *