22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Home FKK 09

Ti se pare ca lipseste ceva din living-ul tau pentru a fi complet? Atunci opteaza pentru un semineu elegant, care sa fie in concordanta cu intreaga ta locuinta. Si nu trebuie sa dispui de un buget exagerat de mare pentru a iti putea permite un astfel de aparat. Semineul electric Home FKK 09 ar putea fi raspunsul la nevoile tale, insa in continuare vom discuta pe larg pentru a verifica daca ti se potriveste si tie.

Fiind prevazut cu placa MDF, de culaore alba, iti va lumina foarte frumos intreaga incapere. Este prevazut cu efect de lemne aprinse si flacara reala, astfel incat sa se asemene cat mai mult cu un semineu adevarat.

Home FKK 09 prezinta o putere de maxim 2005 W, iar puterea este distribuita pe doua trepte. Prima treapta inregistreaza 1000 W, iar cea de-a doua 2000 W. Este prevazut cu protectie impotriva supraincalzirii pentru a te simti in permanenta in siguranta.

Lungimea cablului este de 1m + 0.75 m si cantareste 15 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt de parere ca este un aparat ce merita achizitionat fiind foarte practic si eficient. Denota o eleganta aparte, iar partea cea mai interesanta, este ca iti poti si incalzi incaperea in acelasi timp. In plus, considera raportul calitate/pret bun.

Concluzii autor

Este interesanta ideea de a decora living-ul cu un semineu, iar partea cea mai importanta este alegerea acestuia in functie de design, pentru a fi in concordanta cu restul pieselor de mobilier. Semineul Home FKK 09 se potriveste cu living-urile luminoase si de ce nu, chiar si cu mobila alba. In plus, pretul de achizitie este chiar tentant, asa ca verifica aici.

9

Calitate

8.6/10

Design

9.2/10

Usurinta folosire

9.1/10

Pret

9.0/10

Eficienta energetica

9.0/10

Argumente PRO

  • design elegant
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *