22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Prism 74 este un semineu cu totul deosebit, atat prin prisma design-ului, cat si a tehnologiilor pe care le inglobeaza. Ar putea fi, cu siguranta, o alegere inspirata, ce va scoate locuinta din tiparele banalului si ii va oferi un aspect absolut deosebit. Poate ca investitia ar fi una mai mare comparativ cu un semineu obisnuit, insa, din punctul meu de vedere, merita pana la ultimul banut.

Acest model de semineu este dotat cu cele mai avansate tehnologii si anume OptiFlame, Opti-Myst si Opti-V. Acestea contribuiesc la crearea unui foc virtual 3D pentru o imagine cat mai apropiata de realitate.

Tehnologia Dimplex Optiflame creeaza efectul de flacara prin intermediul proiectiei luminii pe un suport fotosensibil si a unui sistem de proiectie 3D.

Tehnologia OptiMyst creeaza efectul de plasma artificiala produsa gratie moleculelor de apa aflate in miscare si iluminate.

Tehnologia OptiV vizeaza crearea unui efect de flacara redat cu ajutorul unui ecran tip plasma de inalta definitie.

In mod special, datorita tehnologiei Dimplex Optiflame Multifire, flacara are un aspect extrem de real. Acest efect este realizat prin proiectia luminii in miscare pe un film fotosensibil. Rezultatul? Culoare naturala a flacarii, miscare naturala si linii fara efecte sacadate.

De asemenea, acest produs a fost conceput si in concordanta cu normele de siguranta pentru mediul inconjurator, fiindca nu produce fun sau alte emisii in incapere sau chiar in atmosfera. Astfel, semineul poate fi folsoit fie in apartamente, in case sau chiar in spatii publice, fiindca presupune un mod de functionare cat se poate de sigur atat pentru adulti, copii si chiar pentru animalele de companie.

Un alt aspect interesant se refera la sunetul de busteni pe care semineul il produce. Reprezinta o reproducere destul de apropiata de realitate, iar acest sunet functioneaza independent de activitatea semineului si poate fi oricand dezactivat. Si acesta dispune de trei trepte de volum: scazut, mediu si ridicat.

Semineul Prism 74 necesita ca sursa de alimentare o priza de 220 V cu impamantare. Nu necesita cos de fum sau ventilare, aerisire. In plus, aparatul poate fi controlat si prin intermediul telecomenzii. Dispuen de termostat ajustabil astfel ca nu va fi doar un obiect de decor, ci va elibera caldura in mod constant, in functie de ajustarile pe care le realizati.

Dimensiunile acestuia sunt de 188 cm inaltime, 49.5 cm latime si 19 cm adancime.

Pareri de la clienti

Actualii cumparatori au declarat ca acest produs este de departe unul de calitate, ce se deosebeste de restul produselor din aceeasi gama, atat prin design, cat si prin modul de functionare. Acestia sustin ca arata absolut incantator, iar modul de functionare este ireprosabil. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzii autor

Prism 74 este un model de semineu pe care il recomand cu toata increderea, realizat din materiale de calitate si prevazut cu tehnologii de ultima generatie. Interesant este si faptul ca nuantele flacarii se pot schimba in functie de preferinte. Decorul casei se va schimba radical, iar din punctul meu de vedere merita sa il achizitionati. Mai jos, puteti vedea cateva variante de schimbare a culorii flacarii.

Review pe scurt: Semineu Prism 74

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Design

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Design deosebit
  • Tehnologii avansate
  • Siguranta in utilizare
  • Sunet optional

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *