27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Irim Gordon este un set de mobila de bucatarie modern si robust fabricat din MDF si PAL, ce ofera un design modern. Poate fi o varianta inspirata pentru o bucatarie moderna, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Setul de bucatarie Irim Gordon este fabricat din MDF cu grosimea de 18 mm pentr fronturi si PAL de 16 mm, cant ABS de 0.45 mm. Spre deosebire de PAL, MDF-l este mai dens si mai greu, permitand prelucrari mai complexe. Modelul in discutie prezinta finisaje netede si placute, iar folia PVC aplicata termic defineste design-ul produsului.

Ansamblul este unul modular si masoara 320 cm lungime, 60 cm latime si 223 cm inaltime. Lungimea totala jos este de 320 de cm, existand spatiu definitiv pentru incastrarea unui cuptor de 60 cm, iar lumgimea totala sus este de 240 cm. Blatul este compus din doua bucati, unul de 180 x 60 x 40 cm, iar cel de-al doilea de 820 x 60x 40 cm.

Setul contine doua blaturi, o masca de chiuveta, patru corpuri superioare cu doua usi si trei corpuri inferioare cu doua usi. Ofera spatiu de depozitare generos, interioarele sunt foarte bine organizate, iar partea si mai interesanta este ca le puteti monta si aseza exact cum va place si cum va permite spatiul. Ofera o flexibilitate foarte mare in acest sens, oferind posibilitatea de a personaliza bucataria dupa bunul plac.

Vezi detalii si pret

Concluzii si Pareri de la clienti

Irim Gordon poate fi o varianta foarte buna de mobilier modular pentru bucatarie oferind un design placut si modern. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca au luat o decizie buna optand pentru acest model foarte spatios, aratos si bine organizat, integrandu-se excelent in orice bucatarie. Montajul nu este unul foarte dificil, mai ales, daca urmati pas cu pas instructiunile cu care vine la pachet. Prin urmare, poate fi o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

 

Review pe scurt: Irim Gordon

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Fronturi din MDF
  • Design placut
  • Spatioasa si bine organizata
  • Usor de intretinut

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *