24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Slow cooker Crock-Pot 37401BC-I

Aparatul de gatit electric Slow cooker Crock-Pot 37401BC-I este ideal pentru diverse nevoi de a gati, mai ales atunci cand duci lipsa de timp si doresti sa prepari ceva rapid si sanatos. Conceptul revolutionar de slow cooking, adica gatitul la temperaturi reduse, nutrientii raman in intregime in mancare, avand ca rezultat o mancare sanatoasa si gustoasa in acelasi timp.

Slow cooker Crock-Pot 37401BC-I are doua moduri de gatire, Slow si High, diferenta intre cele doua setari de gatire fiind doar la timpul necesar pentru ca aparatul sa atinga temperatura optima de gatit. Deasemenea, aparatul este dotat cu functia de mentinere la cald a alimentelor, astfel incat aveti mereu la indemana o mancare calda si delicioasa pentru a fi servita, chiar si atunci cand sunteti pe graba sau in intarziere.

Vasul in care se gateste este realizat din ceramica si poate fi detasabil pentru a-l folosi in cuptorul clasic, ori de cate ori doriti sa faceti acest lucru.

In ceea ce priveste consumul de energie electrica, acest aparat poate consuma cat un bec normal, intre 75 si 150W pentru modul Low si intre 150 si 210W pentru modul High.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de acest slow cooker Crok-Pot, avantajul major fiind faptul ca pe timpul verii scapati de caldura din bucatarie si ca timpul petrecut acolo se reduce semnificativ. Deasemenea garantia de 5 ani este un alt punct forte al acestui produs, practic sunteti siguri ca il veti folosi o perioada indelungata de timp.

Concluzii autor

Putem afirma, deci, ca Slow cooker Crock-Pot 37401BC-I este ideal pentru orice bucatarie si va ajuta sa aveti o viata sanatoasa, din punct de vedere al prepararii alimentelor. Raportul calitate-pret este unul foarte bun, fapt pentru care va recomandam sa il achizitionati cu toata increderea, in caz ca aveti de gand!

Pareri pe scurt: Slow cooker Crock-Pot 37401BC-I

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Pret mic
  • Garantie 5 ani
  • vas interior de ceramica

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *