22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

In era moderna a tehnologiei, sobele teracota mobile reprezinta o optiune interesanta si eficienta pentru incalzirea spatiilor de pana la 12 metri patrati. Acestea sunt proiectate cu atentie si sunt echipate cu plita si cuptor, oferind astfel o solutie completa pentru incalzirea locuintei si gatirea alimentelor intr-un mod traditional si sustenabil.

Soba este construita pe un cadru solid din elemente de fier forjat cu o grosime de 5 mm, asigurand durabilitate si stabilitate. Designul elegant adauga un element de frumusete rustica in orice incapere, transformand atmosfera si oferind un aspect clasic.

Cu un randament de 85%, aceasta soba este o sursa eficienta de incalzire. Cele trei randuri de teracota asigura o absorbtie si o redistribuire uniforma a caldurii in incapere. Combustibilii folositi, cum ar fi lemnul, carbunele si brichetele, sunt arsati intr-un mod care maximizeaza eficienta energetica, oferind astfel o incalzire economica si prietenoasa cu mediul.

Soba este dotata cu o plita generoasa pentru gatirea alimentelor direct pe suprafata sa. De asemenea, cuptorul integrat permite prepararea diverselor feluri de mancare, oferind o experienta autentica de gatit la cuptor. Aceasta functionalitate duala face soba potrivita pentru a satisface atat nevoile de incalzire, cat si cele culinare.

Usa de alimentare, cu o latime de 20 cm si o lungime de 22 cm, asigura un acces facil si sigur pentru introducerea combustibilului. Aceasta caracteristica simplifica procesul de intretinere si permite o monitorizare usoara a flacarilor si a temperaturii din interiorul sobei.

Cu dimensiuni adaptate pentru incaperi de pana la 12 mp, soba este potrivita pentru spatii mici si medii. Configuratia sa compacta si caracteristicile versatile o fac potrivita pentru diverse medii, de la case de vacanta la casute de gradina sau chiar spatii de lucru.

Cu un diametru de 11.5 cm, cosul de evacuare asigura o eliminare eficienta a fumului si gazelor arse, contribuind la un mediu interior sanatos si sigur.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Soba mobila cu plita si cuptor din trei randuri de teracota nu este doar o sursa de incalzire eficienta, ci si o aditie eleganta si functionala la orice incapere. Cu un design solid, eficienta energetica remarcabila si optiuni versatile de gatire, aceasta soba reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta o solutie traditionala, dar moderna, pentru incalzire si gatit. Cumparatorii sunt multumiti de ea si confirma ca este un model de inalta calitate. Sustin ca este foarte bine lucrata, prezinta o calitate buna si este eficienta atat pentru incalzire, cat si pentru gatit. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *