24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light ACVS-720S

Este timpul sa vorbim de cel mai nou model de aspirator fara sac a celor de la Star-Light si anume modelul Star-Light ACVS-720S, ce promite printr-un design nou, cea mai noua tehnologie de aspirare multi-cyclone si un recipient de colectare foarte generos, de pana la 2l.

Aspiratorul fara sac Star-Light ACVS-720S este foarte util atunci cand vine vorba de suprafete inaccesibile, lasand in urma totul curat pana la ultima scama datorita puterii de aspirare de pana la 170W si a puterii nominale de 700W. De asemenea lungimea cablului de alimentare va permite sa curatati suprafete mari, de pana la 8m2, astfel ca nu va mai fi nevoie sa conectati aparatul la o alta sursa de curent din apropierea locului in care desfasurati curatenia.

Dispune totodata de un filtru HEPA (Filtru High Efficiency Particulate Air) ce va garanteaza faptul ca cele mai mici particule de praf sau acarieni vor fi captate, protejand astfel sanatatea dvs dar si a motorului.

In ceea ce priveste dimensiunile, Star-Light ACVS-720S este foarte usor de depozitat (Latime 30.5 cm, Inaltime 36 cm, Adancime 34.5 cm) dar si de manevrat sau transportat totodata, avand o greutate de 5.8 Kg. Zgomotul este unul redus, de 77 DB, avand posibilitatea sa aspirati chiar si noaptea, fara a va deranja vecinii.

Star-Light ACVS-720S este recomandat pentru aspirarea covoarelor, a gresiei sau a parchetului, garantand aceleasi rezultate indiferent de suprafata pe care il utilizati.

Pareri de la clienti

Clientii se declara multumiti de alegerea facuta, avand in vedere calitatea produsului, cat si raportul calitate-pret, care este unul deloc de neglijat la aceasta gama de produse. De asemenea acestia se declara incantati de faptul ca nu trebuie sa mai cumpere saci de aspiratori, facand astfel o economie considerabila. Practic, aspiratorul isi amortizeaza investitia rapid prin nefolosirea sacilor de hartie specifici aspiratoarelor clasici.


Concluzii autor

Autorul considera ca acest aspirator este ideal pentru orice casa, prezentand o multime de avantaje practice cat si financiare. Cu putini bani puteti sa aveti un aspirator fara sac pentru multi sufrafete, tehnologie cyclone si filtru HEPA, ceea ce nu veti gasi la alte branduri renumite.

Aspirator fara sac Star-Light ACVS-720S, Multi-cyclonic, 2 l, Tub telescopic, 700 W, Putere variabila, Filtru HEPA, Argintiu/Verde

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Design

9.6/10

Argumente PRO

  • Tehnologie Cyclone
  • Filtru HEPA
  • Recipient de colectare 2l
  • Zgomot Redus

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *