Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Crazy Days la eMAG!

 

Review Star-Light CAF-900BR

Star-Light CAF-900BR este o cafetiera ieftina si utila in orice locuinta unde se consuma in mod regulat cafea. Presupune un mod facil de utilizare, dar si o intretinere usoara. Pentru ca o cafea buna poate face diferenta, este necesar sa alegi cu atentie si aparatul care sa se ocupe de aceasta bautura magica in fiecare dimineata.

Cafetiera Star-Light CAF-900BR este suficient de incapatoare, oferind o capacitate de 1.2 litri, astfel ca dintr-o singura umplere a recipientului cu apa, poti obtine in jur de 10-12 cesti de cafea.

Gratie indicatorului de nivel al apei, vei stii intotdeauna are este cantitatea de apa corespunzatoare ce trebuie adauagta, pentru a obtine o cafea pe gustul tau.

Mai mult decat atat, filtrul din dotare se detaseaza foarte usor si se curata rapid. In plus, datorita picioarelor anti-alunecare, sistemului anti-picurare si sistemului de oprire automata, il transforma intr-un aparat sigur si stabil.

Star-Light CAF-900BR este prevazuta cu un design modern, cu isertii metalice, integrandu-se perfect in orice tip de bucatarie, fara sa ocupe foarte mult spatiu.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt incatati de acest aparat ieftin si practic si sustin ca rezultatele obtinute sunt pe gustul lor. In plus, este usor de utilizat si de curatat, apreciind raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Star-Light CAF-900BR este un aparat simplu si ieftin, ce functioneaza in parametrii optimi. Personal, nici nu as vedea ce probleme ar putea avea, iar mai mult decat atat, pretul este unul mai mult decat corect, aici poti vedea oferta.

7.4

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.3/10

Design

9.2/10

Functii

0.0/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • curatare facila
  • pret mic
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.