24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Star-Light FDDV-213A+

Star-Light FDDV-213A+ este cel mai nou model de frigider, care va asigura un spatiu generos pentru alimente si va promite un consum minim de energie, cu pana la 20% mai mic fata de frigiderele clasice.

Structura acestui frigider este axata mai mult pe functionalitate si client, avand posibilitatea sa ajustati rafturile mai sus sau mai jos, in functie de dimensiunile alimentelor sau a recipientelor in care acestea sunt tinute. Acesta este un mare plus pentru Star-Light FDDV-213A+, putand sa va organizati rafturile cum doriti, in functie de necesitatile dvs.

Unul dintre cele mai importante lucruri la acest model de frigider cu doua usi il reprezinta functia de dezghetare automata, care va permite sa economisiti timp, pe care il puteti petrece alaturi de cei dragi din familie.

Pareri de la clienti

Clientii se declara multumiti de achizitia facuta, micile nemultumiri ale acestora fiind la adresa curierului care nu au livrat produsul intact, ci cu mici zgarieturi. Din punct de vedere al calitatii si al raportului calitate-pret, parera clientilor este una foarte buna si declara ca au facut o investitie foarte buna.

Concluzii autor

Putem spune ca noul model de frigider cu doua usi Star-Light FDDV-213A+ este ideal pentru un cuplu tanar, asta daca nu cautati un frigider brand care are cam aceeasi functionalitate. Raportul calitate-pret este unul excelent, precum si comportamentul aparatului frigorific in fiecare zi, in ciuda faptului ca aspectul este unul clasic si simplu.

9.2

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.5/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Pret mic
  • dezghetare automata

Argumente CONTRA

  • design simplu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *