14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Star-Light MBM-67AP

Star-Light MBM-67AP este un frigider perfect pentru spatii inguste sau pentru a fi pozitionat in spatii de dormit, avand in vedere faptul ca nivelul de zgomot este unul foarte redus. Deasemenea este perfect pentru camere de hotel ca si mini bar, pentru camere de camin sau alte locuri in care ai nevoie sa depozitezi alimente si nu dispui de foarte mult spatiu pentru un aparat frigorific.

Desi are dimensiuni reduse, modelul de frigider Star-Light MBM-67AP dispune de un spatiu generos in interior, suficient pentru o persoana, fiind dotat chiar si cu un mini congelator pentru a mentine alimentele fresh pe o perioada mai indelungata de timp.

Pareri de la clienti

Clientii se declara super multumiti de achizitia facuta si declara ca este perfect atat pentru dormitor, cat si la birou, unde pe timp de vara isi pot mentine reci bauturile racoritoare sau apa. Deasemenea acestia comenteaza faptul ca este un model de aparat frigorific foarte silentios si ca nu te deranjeaza in timpul somnului, ceea ce este un lucru deloc de neglijat!

Concluzii autor

In concluzie nu ne ramane decat sa recomandam acest mini frigider Star-Light MBM-67AP, bazandu-ne pe experienta clientilor dar si pe raportul calitate-pret, care este unul excelent. Este practic un frigider care isi face treaba pe modul silent si nu costa foarte mult, ceea ce este de apreciat. Inca odata, brandul Star-Light isi dovedeste apropierea fata de clienti, atat prin fiabilitate cat si prin pret.

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • raport calitate-pret excelent
  • Foarte silentios

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *