27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Semineul electric poate fi piesa de baza si pentru design-ul casei tale. Daca esti in cautarea unui model dragut la pret rezonabil, Star-Light SEG-2420WM ar putea fi o optiune interesanta, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare!

Star-Light SEG-2420WM este un semineu care se monteaza in perete si este realizat din metal si MDF, oferind un aspect modern si elegant locuintei tale. Fereastra este realizata din sticla si beneficiaza de protectie la supraincalzire.

Puteti realiza setari la nivelul intensitatii si culorii flacarii, in sensul ca puteti regla luminozitatea acesteia in functie de cele doua trepte de care dispune, dar si culoarea, oferind sapte sapte optiuni, in functie de preferinte. Puteti porni aparatul si puteti realiza toate setarile dorite folosind telecomanda din dotare care ofera un mediu foarte usor.

Este prevazut si cu termostat digital, iar partea si mai interesanta se refera la faptul ca poate fi programat pentru a porni saptamanal. Efectul oferit este unul 3D, iar modelul in discutie este potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 30 mp.

Dimensiunile produsului sunt de 80 cm inaltime, 98 cm latime si 27.5 cm adancime, avand o greutate de 30 de kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light SEG-2420WM este un produs care va poate completa design-ul locuintei, oferind un aer modern si elegant acesteia. Cumparatorii sunt de parere ca este un produs interesant, o varianta accesibila care arata foarte bine. Flacara poate fi reglata foarte usor folosind telecomanda, iar efectul este unul foarte placut. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret al acestui produs este convenabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *