22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light YOH11S

Apeleaza cu incredere la un calorifer electric atat pentru a incalzi o camera din locuinta, cat si la birou. Star-Light YOH11S este un model de calorifer electric, ce ofera o putere generoasa, capabil sa incalzeasca in timp real incaperea unde este amplasat.

Caloriferul Star-Light YOH11S prezinta o putere de 2500 W si trei trepte de putere: 1000 W, 1500 W si 2500 W. Dispune de 11 elementi, fiind potrivit atat pentru a incalzi camere de apartament sau poate fi folosit chiar la casa.

Termostatul reglabil permite setarea temperaturii dorite, iar in momentul in care temperatura camerei va scadea sub nivelul dorit, atunci aparatul isi va incepe activitatea automat. Indata atinsa temperatura setata, aparatul intra in standby.

Gratie rotilor si manerelor cu care a fost prevazut, il poti muta foarte usor dintr-o camera in alta, reusind sa incalzesti mai multe dormitoare in acelasi timp.

Poti apela oricand la acest calorifer, pentru ca ofera siguranta in utilizare. Este doatat cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii.

Pentru a nu te impedica inutil de cablu in locuinta, il poti aseza in locul special creat in acest sens.

Aparatul masoara 55.5 x 24 x 62.5 cm (l x L x A) si cantareste 11.5 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca acest aparat le-a fost de mare folos intrucat a reusit sa le incalzeasca eficient indeosebi dormitoarele pe tot parcursul iernii. Au spus ca nici macar nu a fost necesar sa seteze pe cea mai puternica treapta de putere, ceea ce nu a putut face altceva decat sa ii incante. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Star-Light YOH11S este un model de calorifer eficient si practic in sezonul rece, care ar putea fi folosit atat ca principala sursa de incalzire, cat si ca sursa secundara. Este usor de transportat, iar personal, recomand acest produs. In plus, presupune o investitie destul de mica, iar aici poti vedea pretul.

9.1

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

8.6/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • 3 trepte de putere
  • siguranta in utilizare
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *