15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Steinhaus PRO-SG500 este un pistol de vopsit foarte util in orice locuinta, care vine la pachet cu un pret foarte accesibil tuturor bugetelor. Ar putea inlocui cu brio clasicul trafalet, pistolul de vopsit fiind mult mai usor de utilizat si de manevrat. As vrea inca de la inceput sa fac o precizare. Pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor, va fi nevoie sa faceti setarile necesare, dar si sa diluati suficient vopseaua pe care o veti adauga in interiorul sau.

Pistolul Steinhaus PRO-SG500 pulverizeaza o pelicula foarte fina de vopsea, asigurand o uniformizare corespunzatoare a peretelui. Ai posibilitatea de a ajusta foarte usor debitul de vopsea si poti alege unul dintre cele trei jetul de pulverizare, in functie de suprafata pe care doresti sa o vopsesti: jet orizontal, jet vertical si jet circular.

In cazul in care ai de vopsit suprafete mai mari, atunci recomand utilizarea duzei de 2.6 mm. Pe de alta parte, daca suprafete snt mai mici, poti opta pentru duza de 1.8 mm. In plus, sistemul Quick-Release permite curatarea rapida a duzelor, dar si a recipientului, astfel ca intretinerea acestuia nu ar trebui sa creeze probleme.

La pachet cu pistolul de vopsit, vine si palnia care te va ajuta sa masori vascozitatea vopselei. In plus, valva speciala protejeaza motorul de posibilele scurgeri ale vopselei, astfel ca veti putea vopsi si suprafete care nu sunt verticale.

Aparatul permite o manevrare foarte usoara, iar recipientul din dotare, ca va trebui de fiecare data alimentat cu vopsea, ofera o capacitate de 800 ml. Totodata, Steinhaus PRO-SG500 are o greutate de doar 1.5 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de modul in care reusesc sa isi faca treaba cu acest pistol de vopsit si sustin ca este mai usor de folosit decat s-ar fi gandit, iar eficienta sa este una ridicata. Si acestia confirma faptul ca pentru o functionare optima este nevoie de reglarea aparatului, dar si de diularea corecta a vopselei. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Concluzii autor

Steinhaus PRO-SG500 este un pistol de vopsit util in orice locuinta, care te va ajuta sa vopsesti foarte usor peretii si chiar si tavanul. Este usor de manevrat, simplu de folosit, iar in cel mai scurt timp, reusesti sa iti revigorezi locuinta.

Review pe scurt: Steinhaus PRO-SG500

9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • 3 jeturi diferite
  • Sistem Quick-Release
  • Duze de dimensiuni diferite

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *