24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Stinger ST91109

Caloriferul electric poate fi solutia optima si cea mai avantajoasa prin care ti-ai putea incalzi o anumita incapere. Ei bine, este necesar doar sa cunosti foarte bine produsul si sa te orientezi catre modelul cel mai potrivit. De aceasta data, iti vom vorbi despre caloriferul electric Stinger ST91109 pentru a verifica daca este cea mai adecvata varianta si pentru tine.

Stinger ST91109 are o putere de 2000 W si prezinta 9 elementi. Poate fi amplasat chiar si in dormitoare pentru ca asigura o operare foarte silentioasa.

Termostatul reglabil de camera permite obtinerea unei temperaturi constante, dar si obtinerea economiilor energetice.

In momentul in care se supraincalzeste, aparatul se va opri automat. Ofera siguranta in utilizare, fiind totodata dotat si cu termostat de siguranta.

Gratie manerelor din dotare si a rotilor de transport, este foarte usor de mutat dintr-o camera in alta.

Dimensiunile acestuia sunt de 45 x 13.5 x 60 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Clinetii au declarat ca este un calorifer foarte practic, cu care si-au facut treaba cat se poate de bine. Sustin ca le-a incalzit foarte bine dormitoarele si pana in acest moment nu ar avea ce sa ii reproseze. Considera raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

Stinger ST91109 este un alt model de calorifer electric pe care te poti baza in sezonul rece atat ca principala sursa de incalzire, cat si ca sursa secundara. Functioneaza in parametrii optimi, fiind si foarte usor de transportat. In plus, aici gasesti o oferta de pret actualizata.

8.9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

8.6/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *