27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Storcator electric de rosii – Montini

Storcatorul electric de rosii Montina este puternic, robust si foarte usor de utilizat, avand capacitatea de productie de pana la 150 kg de rosii pe ora. Acest storcator electric mai poate fi utilizat si pentru a face gemuri sau jeleuri de casa, gustoase si foarte sanatoase.

Storcatorul este fabricat din aluminiu si are dimensiunea de 16 x 31 x 19,5 cm, venind in pachet cu accesorii pentru stors si strecurat sos de rosii.

Esti destinat uzului casnic, producatorul garantand fiabilitatea si rezistenta in timp a aparatului, gratie materialelor de calitate din care este fabricat.

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest tip de aparat electric de stors rosii nu au lasat prea multe review-uri insa putem aprecia faptul ca este un storcator puternic, care produce o cantitate impresionanta de suc de rosii si care este fabricat din materiale de foarte buna calitate. Desi poate parea scump, pentru cei care isi pregatesc in casa sucul de rosii, este un pret excelent!

Concluzii autor

Personal consider ca storcatorul electric de rosii Montini este exact ce va trebuie pentru a face pregatirile de toamna, atunci cand aveti de facut cantitati mai mari de sos de rosii sau gemuri, usurandu-va munca substantial. Raportul calitate-pret este bun iar fiabilitatea si rezistenta in timp este garantata de producator.

9.2

Calitate

9.3/10

Eficienta

9.2/10

Pret

9.2/10

Argumente PRO

  • Fiabilitate ridicata
  • Calitate superioara
  • Storcator electric

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *